עבור לתוכן

מחשבים משרדיים

Featured Replies

פורסם

אני זקוק ל-2 מחשבים משרדיים לעבודה "רגילה" כלומר אופיס, אינטרנט, בנארית, אקרובט רידר וכו'. מהם הפרמטרים שצריך להתעקש על המצאותם ועל אופיים?

רצוי שהמחשבים יעבדו מהר ושיהיה גם כרטיס מסך טוב לפעילות של קבצי PDF גדולים.

תקציב 1500-2000 ש"ח ליחידה ללא מסך.

האם תוכנת הפעלה כלולה במחשבים כשקונים אותם?

מה לגבי תוכנת אופיס? מה מחירה והאם ניתן כיום להורידה מהרשת?

פורסם
אני זקוק ל-2 מחשבים משרדיים לעבודה "רגילה" כלומר אופיס, אינטרנט, בנארית, אקרובט רידר וכו'. מהם הפרמטרים שצריך להתעקש על המצאותם ועל אופיים?

כל מעבד כפול ליבה מודרני + כרטיס מובנה+ 2GB או 4GB (אם מדובר על מערכת 64bit) מתאים

שא הפרמטרים זה בעיקר עד כמה השקט חשוב לך? ואם את רוצה לשמור על אופציית שידרוג עתידי של המעבד (שנה-שנתיים), או הכרטיס מסך

עד כמה גדולים , נגיד כמה הקובץ שוקל?

האם תוכנת הפעלה כלולה במחשבים כשקונים אותם?

לא

מה לגבי תוכנת אופיס? מה מחירה והאם ניתן כיום להורידה מהרשת?

תלוי איזה גרסה אתה צריך, אתה יכול לבדוק באתר של microsoft את המחירים של הגרסאות השונות

אפשר להוריד מהרשת באופן פיראטי אך לא דנים על תוכנות פיראטיות באתר :)

פורסם

אני חושב באתר מיקרוסופט יש אפשרות להוריד בחינם בטא של אופיס 2010,אבל לזמן מוגבל נדמה לי.

או פשוט להוריד אופן אופיס שזה חינמי ועושה אותו דבר מה שאופיס עושה.

פורסם

אפשר להוריד מהרשת באופן פיראטי אך לא דנים על תוכנות פיראטיות באתר :)

יו-הו-הו, ובקבוק של רום...

הסיפור עם הפיראטים, בהקשר לשימוש בתכנים-קנייניים ללא רשיון-שימוש מתאים... כולו הנו יצירה מלאכותית של אנשי התעשיות שהדגם-העסקי שלהן מבוסס על מכירת אותם רשיונות-שימוש, המיועד לעורר הזדהות של הציבור הרחב עם מטרותיהן (ציבור שבד"כ גם איננו נוטה לשאול שאלות נוקבות מדי... למשל, לגבי ההתנהלות הדורסנית של אותן חברות, או הנזקים החברתיים הנובעים מדרכיהן, וכו', וכיוצ"ב).

שימוש בתכנים-קנייניים, ללא רשיון-שימוש מתאים, איננו יותר משימוש בלתי-חוקי באותם תכנים, לא "פיראטיות" ולא שודדי-ים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים