עבור לתוכן

XP HOME EDITION tu XP PROמה עדיף??? ולמה?

Featured Replies

פורסם

אין מה להוסיף מי מהם טוב יותר, למשחקים אנטרנט מוזיקה...??

פורסם

הטבלה הבאה, מתוך האתר הרשמי של מייקרוסופט תסכם את כל ההבדלים בין שני הווינדוסים.

http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/howtobuy/choosing2.asp

חוץ ממה שמצויין בה, אין מה לדעת.

ו-search.gif. זה כבר נענה הרבה פעמים.

פורסם

קח את הפרו יותר מהיר

פורסם

תתפלא אבל ה HOME EDITION יותר מהיר כי הוא מריץ פחות תוכנות ודברים ברקע והוא קצת פחות כבד.

הבדל קטן. בכל מקרה אם יש לך אפשרות בחירה אז כמובן הייתי ממליץ על הפרו כי יש בו יותר אפשריות ודברים יותר מתקדמים באינטרנט

וברשת.

פורסם

הפרו הרבה יותר טוב וגם עם HOME EDITION יש בעית פינגים לשרתים (אם תרצה לשחק משחקי רשת זה יהיה מעצבן לאאלה בגלל הFRAMES) והיא ניתנת לתיקון על ידי התקנת דריבר חדש של כרטיס קול אבל זה עדיין וינדוס פחות טוב. קח את הwinxp pro NT5.1

פורסם

אני ממליץ PRO מתוך ניסיון.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לשחק ברשת ביתי ולא כלום!!

יש לי אופציה להביא PRO אבל נראה לי גרסה די ישנה אפילו לא SP1. מה אתם אומרים?? כדאי פרו או אום אדישון??

פורסם

משמועה , שידרוג ל -SP1 ב XP_PRO דרך אתר מייקרוסופט גורם לתקלות במערכת ההפעלה.

פורסם

אין שום הבדל נראה לעין או נמדד בין שתי מערכות ההפעלה, זה עוד אחד מהמיתוסים שמסתובבים שהפרו טובה יותר.

כל הפונקציות הנוספות של הפרו בלתי שימושיות לחלוטין במחשב PC ומועילות רק ברשתות מרובות משתמשים.

פורסם

כל הפונקציות הנוספות של הפרו בלתי שימושיות לחלוטין במחשב PC ומועילות רק ברשתות מרובות משתמשים.

רשתות מרובות משתמשים יכולות להיות גם בבית. ואז XP Home די על הפנים עם ה-simple file sharing שלה.

אל תשכח גם שאין לה IIS ושזה מונע ממך אפשרות להריץ בקלות שרת FTP או ווב (שימושי לחלק מאיתנו, גם בבית).

פורסם
  • מחבר

אז רגע שאני יבין אם אני לא ישתמש (ואני לא ישתמש) ברשת ביתית או משהו כזה אז אין בעיה עם HOME??

פורסם

עיקרונית כן אבל אם אמרת שאין לך בעיה להשיג פרו אז תביא פרו לך תדע מה יהיה בעתיד.

כי אני כשבניתי אתרים החלטתי ללמוד ASP אז הייתי צריך IIS שיש אותו רק XP PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים