עבור לתוכן

חובה לקנות כרטיס רשת Linksys לנתב אלחוטי Linksys WRT54GL?

Featured Replies

פורסם

קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL

כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN

וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו.

אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC.

האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

פורסם

לא חייב, זה סטנדרטים קבועים.

לפעמים יש לזה משמעות, כי יש כל מיני פיצ'רים שהם ייחודיים לחברה מסויימת, ולכן עובדים רק עם ציוד שלה.

אבל לשימוש רגיל בדרך כלל זה לא משנה.

פורסם
  • מחבר

יש המלצה לכרטיס רשת אם אין הבדל בין USB לPCI מבחינת יציבות/אמינות (יש עדיפות לUSB)?

היתרון היחידי שאני רואה בUSB זה שיהיה אפשר להוציא מהנייח ולחבר לנייד (שדווקא לו יש עמדה קבועה עם כבל רשת) במידה ונרצה להעביר אותו למקומות שונים בבית.

דרך אגב המתאם USB הנ"ל של לינקסיס עולה 175 ש"ח באייבורי.

פורסם

אני כבר 3 שבועות משתמש בזה

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20646

מבוסס על השבב RL8187L דרייברים מקורים של רילטק עובד טוב מאוד גם בויסטה ו XP

אם תעדיף את הלינקיס א מבחינת קומפקטיות ב מבחינת פירמה אבין אותך בכל מקרה ה GSKY טוב מאוד .

פורסם

אכן יש עדיפות בין USB לPCI, PCI הרבה יותר יציב, למרות שגם USB עושה את העבודה יותר טוב אך הוא יותר בעייתי. מה מומלץ? תלוי בצרכים שלך, אם יש לך צורך להעביר את זה ממחשב למחשב אז כמובן שUSB, אם זה משהו שישאר קבוע אז אין צורך בUSB.

ולגבי התאמה של אותה החרבה זה עדיף כמו שRLM אמר.

פורסם
  • מחבר

אני כבר 3 שבועות משתמש בזה

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20646

מבוסס על השבב RL8187L דרייברים מקורים של רילטק עובד טוב מאוד גם בויסטה ו XP

אם תעדיף את הלינקיס א מבחינת קומפקטיות ב מבחינת פירמה אבין אותך בכל מקרה ה GSKY טוב מאוד .

יש לך קישור לרכישת המוצר בארץ?

אין לי כרטיס אשראי ואף פעם לא הזמנתי מוצרים מחו"ל.

אכן יש עדיפות בין USB לPCI, PCI הרבה יותר יציב, למרות שגם USB עושה את העבודה יותר טוב אך הוא יותר בעייתי. מה מומלץ? תלוי בצרכים שלך, אם יש לך צורך להעביר את זה ממחשב למחשב אז כמובן שUSB, אם זה משהו שישאר קבוע אז אין צורך בUSB.

ולגבי התאמה של אותה החרבה זה עדיף כמו שRLM אמר.

אלך על PCI.

יש עדיפות ללכת על כרטיס רשת PCI תוצרת Linksys או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g שהומלץ לי במקום אחר.

מה ההמלצה שלך?

פורסם

הכרטיס של EDIMAX יהיה בסדר גמור. אין שום סיבה להוציא יותר כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים