פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים רציתי לדעת אם יש דבר כזה דרישות מינימליות לכרטיס מסך?למשל יש לי P-3 800MHZ לוח M של ASUS [אני יפרט אם צריך]ו-256+128 SDRAMהאם הכרטיס יפעל עצלי?נ.באני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אני סתם מתעניין, אני מתאר לעצמי שאם יפעל אז גרוע יותר מאשר יפעל על מחשב חדש אבל בכללי הוא יפעל??
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים הכרטיס יפעל אבל חבל להשים כזה כרטיס חזק על מחשב כל כך חלשאתה לא תנצל אותו טוב
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים זהו... גם אני רציתי לדעת... אני גם מתכנן לקנות את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה מספיק לשדרוג. יש לי amd athlon(not xp) 1.33 ghzו256 מגה של זיכרון sdram. זה ינצל את מלוא כוחו של הכרטיס?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים בanandtech ביצעו מבחן ביצועים של כרטיסים ביחס למעבד שהם עובדים איתו, חבל שזה היה לפני שנה וקצת וההרדאון 9700PRO=~9800לא היה דאז - http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1650&p=1ג'יפורס 4 TI4600 הוא הכי חזק שמופיע כאן אבל זה עדיין מעניין
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים AGP זה גימיק אין לזה משמעות !!! אינטל פיתחו אותו בשנת 1996 שכרטיסי מסך הכילו 2\4\8 מגה זכרון וה-AGP מאפשר לכרטיס מסך להשתמש בזכרון הרגיל במחשבהיום כרטיסי מסך באים עם עודף זכרון שאין לו שימוש , שזה גם גימיק כרטיסים עם 128 מגה ו-256 מגהגם DX-9בכלל לאביזרים למחשב יש הרבה גימיקים שנועדו לתת לנו הרגשה שהמחשב שלנו מיושן ונרוץ ונקנה חדש!!!
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים למה לרוץ ולהגיד שטויות?דבר ראשון, במעבר בין AGPX2 ל AGPX4 היה הבדל מאד גדול.דבר שני DX9 זה שום גימיק ושום נעליים... זה מה שעושה את המשחקים יותר יפים. פשוט אין עכשיו כמעט משחקים שמבוססים על dx9 אז עדיין לא מרגישים את השינוי הגדול, אבל כשיבואו התותחים הגדולים בדמות דום3 והאלף לייף 2 אתה תראה את ההבדל בין כרטיסים שתומכים בdx9 לכרטיסים שלא. ואני מתכוון להשוואה בין geforce4 ti לבין radeon9600 pro שכח העיבוד שלהם די דומה, והם די שווים בטקסוטורות שמבוססות על dx8.1, אבל בטקסטורות שמבוססות על dx9 הרדאון בורח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.