עבור לתוכן

Radeon 9800 דרישות מינימליות

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם יש דבר כזה דרישות מינימליות לכרטיס מסך?

למשל יש לי P-3 800MHZ

לוח M של ASUS [אני יפרט אם צריך]

ו-256+128 SDRAM

האם הכרטיס יפעל עצלי?

נ.ב

אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אני סתם מתעניין, אני מתאר לעצמי שאם יפעל אז גרוע יותר מאשר יפעל על מחשב חדש אבל בכללי הוא יפעל??

פורסם

הכרטיס יפעל

אבל חבל להשים כזה כרטיס חזק על מחשב כל כך חלש

אתה לא תנצל אותו טוב

פורסם

בטח

פורסם

אל תחשוב על זה אפילו כי המחשב שלך בקושי ינצל רבע מהכרטיס :-\

פורסם

הוא לא חושב על זה בכלל הוא סתם רוצה לדעת...... :-\

פורסם

המחשב יעבוד עם הכרטיס.

אבל הוא לא ינצל את כל הכוח שיש לכרטיס הזה

פורסם

זהו... גם אני רציתי לדעת... אני גם מתכנן לקנות את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה מספיק לשדרוג. יש לי amd athlon(not xp) 1.33 ghz

ו256 מגה של זיכרון sdram.

זה ינצל את מלוא כוחו של הכרטיס?

פורסם

אני לא חושב שאת מלוא הכרטיס אבל זה יספיק

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב.

פורסם

בanandtech ביצעו מבחן ביצועים של כרטיסים ביחס למעבד שהם עובדים איתו, חבל שזה היה לפני שנה וקצת וההרדאון 9700PRO=~9800לא היה דאז - http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1650&p=1

ג'יפורס 4 TI4600 הוא הכי חזק שמופיע כאן אבל זה עדיין מעניין

פורסם

שמע עדיף לך גם לוח אם עם AGP*8 כדי לנצל כמה שיותר ממנו.

פורסם

AGP זה גימיק אין לזה משמעות !!!

אינטל פיתחו אותו בשנת 1996 שכרטיסי מסך הכילו 2\4\8 מגה זכרון וה-AGP מאפשר לכרטיס מסך להשתמש בזכרון הרגיל במחשב

היום כרטיסי מסך באים עם עודף זכרון שאין לו שימוש , שזה גם גימיק כרטיסים עם 128 מגה ו-256 מגה

גם DX-9

בכלל לאביזרים למחשב יש הרבה גימיקים שנועדו לתת לנו הרגשה שהמחשב שלנו מיושן ונרוץ ונקנה חדש!!!

פורסם

למה לרוץ ולהגיד שטויות?

דבר ראשון, במעבר בין AGPX2 ל AGPX4 היה הבדל מאד גדול.

דבר שני DX9 זה שום גימיק ושום נעליים... זה מה שעושה את המשחקים יותר יפים. פשוט אין עכשיו כמעט משחקים שמבוססים על dx9 אז עדיין לא מרגישים את השינוי הגדול, אבל כשיבואו התותחים הגדולים בדמות דום3 והאלף לייף 2 אתה תראה את ההבדל בין כרטיסים שתומכים בdx9 לכרטיסים שלא.

ואני מתכוון להשוואה בין geforce4 ti לבין radeon9600 pro שכח העיבוד שלהם די דומה, והם די שווים בטקסוטורות שמבוססות על dx8.1, אבל בטקסטורות שמבוססות על dx9 הרדאון בורח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים