עבור לתוכן

MP3 Encoders

Featured Replies

פורסם

איזה מבין השניים יותר איכותי?

פורסם

הגרסאות האחרונות של שניהם נחשבות מאוד איכותיות , אך מבחינת מה שרווח אצל רוב המשתמשים המקצועיים כולל בדיקות דקדקניות: LAME הוא זה שמתעלה מבין שניהם ונחשב עדיף.

פורסם
  • מחבר

בכל הרמות

גם ב192kbps?

אני לא מדבר על המקסימום איכות (ביטרייט) אלא על האיכות בביטרייטים בינונים כמו 192

חבל שלא ציינתי זאת קודם...

פורסם

לדעתי הLAME יותר איכותי, ויותר מהיר מפרנהור...

ואני עושה די הרבה ריפים לדיסקים.

בכל מקרה, אם אתה עושה ב192 תעשה Joint Stereo, משפר קצת.

פורסם
  • מחבר

לא עדיך stereo מלא ?

כי joint stereo מאחד בין תדרים מסויימים למונו לא?

פורסם

ומאפשר לדחוס יותר מידע לקובץ......

אם אין לך רמקולים או אוזניות טובות שווה לך לנסות.

תנסה שיר אחד בJoint ובסטריאו רגיל, הבחירה אחר כך שלך....

פורסם
  • מחבר

סבבה, אני אנסה

עוד משהו

חבר שלי אמר לי שהENCODER הגרמני הזה נשמע יותר טוב מLAME

אני פשוט לא שמעתי הבדל

יכול להיות שזה בגלל הרמקולים המצוקמקים שלי (2.1 CAMPBRIDGE)....

בגלל זה הת'רד הזה נפתח

פורסם

דבר ראשון כן מדובר גם בביטרייטים כאלו , ודחיסה מתקדמת היא בעלת קצת ביט משתנה שמעלה את האיכות לא מעט בזכות ניצול חכם יותר של הביטים, לגבי הJOINT STEREO ב LAME הוא כמעט מושלם , לא תתקל בשום הבדל בינו לבין סטיראו "בזבזני" על הדוחס של LAME הם פיתחו אלגוריתם כמעט מושלם יחסית למתחרים ובכלל. וזה לא שהוא מאחד תדרים למונו אלא הוא לוקח תדר שמופיע זהה בשני הערוצים וכותב אותו רק פעם אחת במקום פעמיים , אבל צריך אלגוריתם טוב בכדי שזה יהיה נקי מטעויות שגם ככה קשה מאוד לשים לב אליהן בדוחסים פחות טובים. תשתמש בתכונה הזאת ובקצב ביט משתנה ממוצע שבין 140 ל 200 ותקבל איכות מעולה , חפש מדריכים על קצב ביט משתנה של LAME צריך לדעת איך עובדים עם זה.

בכל מקרה ההבדלים בין החברות הם לא של שמיים וארץ וגם ככה זה רלוונטי לציוד אודיו איכותי ולא ל"צעצועים" , אם יש לך אפשרות תשתמש בLAME זאת השורה התחתונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים