עבור לתוכן

QUAD , T , DUAL CORE מה עדיף לאינטרנט ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עובדה זה מדגדג , כרגע אני באתר שלכם וזה מראה " 9 אחוז מאמץ " , יש לי שורה במנהל משימות SYSTEM בלי EXE שחיפשתי בגוגל חלק רושמים שזה שייך ל WIN וחלק רושמים וירוס אי אפשר בתכלס לדעת מה נכון ומה לא

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובגלל זה אמרתי לך לנסות להתקין ווינדוס חדש... כמובן אם אתה יכול / יודע... :)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאחרי פירמוט זה גם קורה , יכול להיות שהוירוסים חודרים למחשב שלי בקלות כל כך ?

cpuf.jpg

יש קשר בין רשת תקועה ? לבעיה של מעבד ? CPU % ? צוואר בקבוק איטי יכול להשפיע על המעבד ? , ה 33 אחוז שאתם רואים שם זה סרט שהפעלתי ברשת ! בלי זה המחשב מתאמץ אולי 0 - 15 % אל תסתכלו על הפנטיום זה E4600 .

פורסם

נו, אני לא מבין מה הבעיה.

סירטון פלאש באינטרנט יכול להגיע ל-100% במעבד 1000MHZ.

הגיוני מאד שבמעבד שלך שהוא ליבה כפולה 2.4, הדפדפן ישתמש ב-33% מהמעבד בשימוש בפלאש.

פורסם
  • מחבר

הגיוני ? סרט מסכן באינטרנט לוקח 33 אחוז מהמעבד ? מה יש בסירטון שגומר את המעבד ? ואיך אתה מסביר את זה שלקחתי מערכת מחשב שמתי כונן קשיח 7200 ורץ מהר יותר ? אתה מכחיש את הקשר בין ה HDD לבין האינטרנט ? ולא ענית לי על נהשאלה " אינטרנט בעייתי תשתית / ספק " יכול לגרום למערכת להיות לא יציבה ? אני בכוונה שואל לראות מה תרשום , כי בדקתי את הנושא , מערכת : מעבד , ווינדוס וכו' ..

פורסם

הסברתי מה הקשר במקרה הכונן הקשיח בתגובה קודמת שלי.

אינטרנט בעייתי לא ישבש את המערכת כל עוד כל הדרייברים של כרטיס הרשת/מודם עובדים כמו שצריך.

תגיד טל, אתה יודע מה זה "טרול"?

פורסם
  • מחבר

בקשר לאינטרנט אתה טועה תעשה בדק בית , ברגע שהאינטרנט תקוע ולא יציב כל המערכת יכולה להיות בעייתית , " לא מגיב " דף ברשת זה הרבה קשור גם לזה , לא רק גם , ופריזים ברשת בדקתי את הנושא לעומק .

פורסם

חחחחחח בדקת לעומק ומצאת שספק אינטרנט יכול לגרום למחשב שלך להתקע?

בבקשה ממך.. תפסיק לעשות לאנשים פה מבחנים.. אף אחד לא צריך שיעורים מזורזים בגישה הזאת.

אם בדקת ואתה יודע, תפתור לעצמך את הבעיות.. בהצלחה... :hi:

פורסם
  • מחבר

FXP :'(

פורסם

המקסימום שיכול לקרות זה שדף בדפדפן שלך לא יעלה.

מה זה "פריזים ברשת"?

פורסם
  • מחבר

שהדף נתקע " לא מגיב " הוא סתם נתקע ופתאום נפתח מהר אין רצף ... שהמערכת מקבלת פריז ... ואז מכבים את המודם ופתאום המחשב מתעורר לחיים ניהיה חדש , אם אני מכבה את האפשרות " חסוך חשמל " בכרטיס רשת זה גם משפר משמעותית .

פורסם

בשביל זה יש TCP Flow Control... שהמחשב לא יקבל יותר מידע ממה שהוא מסוגל לעבד.

ובכל מקרה זה לא קשר לא לספק אינטרנט ולא לתשתית, זה קשור למ"ה שלך.

ובכלל כל מחשב במצב נורמאלי לא אמור לקרוס מכמות פאקטים שעוברת בגלישה רגילה.

פורסם

אל תהיה קטנוני.

זה יכול לקרות באקספלורר כי הוא דפדפן גרוע.

אין ספק שחיבור אינטרנט לא טוב יכול לחבל בחווית הגלישה. אבל זה לא פוגע בדברים אחרים במחשב.

פורסם
  • מחבר

תעשה דבר כזה תיקח גלילה של דף אינטרנט תזיז אותה מהר למעלה למטה ואתה תראה את המעבד משחק 50 - 80 אחוז מאמץ זה גם מקרה ? יש דברים שכנראה אין להם תשובה , זה מעצבן האיטיות הזאת אתה מרגיש כאילו יש עצירות כאלה באינפורמציה של המידע , זה קורה לי רק באתרים מסויימים שיש בהם וידאו והרבה מידע פלאשים וכו' באתרים כמו HWZONE פחות ,

פורסם

טוב, אתה צודק.

זו מזימה בשביל שאנשים יאלצו לשדרג את המחשב שלהם כל שנתיים לפחות.

:s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים