פורסם 2010 בינואר 1915 שנים שלום לכולםברצוני לרכוש כונן קשיח חדש בנוסף לאחד קייםלוח האם שלי הוא ASUS STIKER II EXTREMEהשימוש שלי הוא למשחקים סרטים ואיחסון של קבציםעדיפות שלי היא שקט ומהיר 500G,640,1Tתודה רבה לעוזרים בדברנ.ב עם יש צורך לחרוג טיםה אז אפשרי
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים ממליץ על CAVAIR BLACK של WESTERD DIGITAL. יש לי 2 כאילה בראיד על STRIKER II FORMULA ואני מאוד מרוצה מהם.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר NIKE פעם חשבת אולי שיש אנשים שרוצים יחס אישי ...ולא כתבות של איש בעל דעה אחת..בכל מקרה עם יש עוד הצאות זה יעזור לי מאוד
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים הסטיקי הזה נכתב לאחר בירור והשוואה מעמיקים, בטח יחסית לאיש אחד שעונה לך במקרה. מה גם שאין שום סיבה לקחת את הכונן שהואממליץ עליו. תקח את הHD103SJ לא סתם הוא מומלץ בסטיקי.
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים לא מדובר כאן בדעות.. אלו עובדות. זו לא הדעה שלי וזה בכלל לא קשור אליי. יחס אישי? בכיף, פתחת דיון ואתה מוזמן לשאול כל שאלה שעולה על דעתך. "בכל מקרה עם יש עוד הצאות זה יעזור לי מאוד" - אילו עוד הצעות אתה רוצה? לא מדובר כאן בעכבר למחשב או באוזניות.. אין כאן שום מקום לדעות. אתה רוצה לשמוע מאנשים "אני ממליץ על XYZ, יש לי את הכונן והוא ממש אחלה!"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.