פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים בהצלחה לכל מי שעשה/יעשה את הבחינה...תרגעו היה קל זה רק מבחן וזה קובע רק את שארית חייכם
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים באמת לא היה ממש קשה אה? ציפיתי ליותר קשה... אבל כמו תמיד כנראה דפקתי את המילולי.עשית קורס לפסיכו?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים גם RK עשה היוםבהצלחה לאל שעושים מחר!!!היה קל מהצפוי, אבל אם היה קל לי היה קל לכולם וזה אומר שכולם יקבלו אחוזים גבוהים וזה מאבד מכל הייתרון של זה...בכל מקרה נחכה ונראה!!!!
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים תודה! בהצלחה למי שעושה מחר! נקווה לציון גבוה לא רוצה להגיד עם זה היה קל או לא אמונה טפלה
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר עשיתי קורס של אנקוריהיה באמת קלוהיה שלושה אנגלית! כל כך שמחתי...אפילו המילים היו פשוטות
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים בהצלחה לכל מי שעשה/יעשה את הבחינה...בהצלחה לאל שעושים מחר!!!בהצלחה למי שעושה מחר!אממ...ברור לכם, אני מקווה, שבשביל להצליח אתם צריכים לאחל להם כאב ראש רציני באותו יום..
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אממ...ברור לכם, אני מקווה, שבשביל להצליח אתם צריכים לאחל להם כאב ראש רציני באותו יום..לפני או אחרי?כי אחרי הבחינה אין מישהו שאין לו כאב ראש רציני...
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים Chevy (14:57) :רק לי יש כרגע כאב ראש נוראי? *דופק את הראש בקיר כדי שזה יעבור* shibby (15:00) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :-\ כרגע אני מתאושש... ;D
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים בתור אחד שעשה את זה אני חייב לומר לכם..IT SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זהו עכשיו אני יכול להרגע. הא, וכל מי שאומר לכם שזה לא חשובהוא סתם פסיכי משוגע כי זה אחד הדברים שקובע את עתידך האקדימאי וגם בצבא זה משפיע. ושלא יבלבלו אותכם אם היא ציון מתאם או איך שלא קוראים לזה. עדיין פסיכומטרישולט בטכניון ואוניברסטאות אז כדאי שתתכוננו היטב ובהצלחה!!!!!!!!
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אפשר להתקבל לאוניברסיטה בעזרת המצרף, אבל לדעתי זה קשה יותר.לפי מה שקראתי זה סתם בולשיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.