פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מסטיק, מסטיק.. על האתר www.012.net שמעת? הנחיות התקנת חייגן כבלים עבור מערכת הפעלה חלונות 2000 הנחיות התקנת חייגן כבלים עבור מערכת הפעלה חלונות XP (לא זכרתי עם איזה ווינדוס אתה...)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר :-*האפשרות היחידה שלי לחיבור שלא תלוי במחשב היא ראוטר שתומך בL2TP נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים כן.זה כמובן בהנחה שחברת הכבלים+הספקית שלך עשו את הטעות ועובדים עם L2TP בכלל.לפי מיטב ידיעתי, לא כולם עובדים עם זה.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר רגע רגעאני עם 012 + ערוצי זהב.אתה רוצה להגיד שאני יכול בלי חייגן/VPN ויכול חיבוןר ישיר מהמודם כמו ALCATEL PRO?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים לא.. המודם שלך לא נתב. Alcatel Pro הוא לא יהיה. השאלה היא אם המודם מתקשר עם הספקית+חברת הכבלים שלך עם הפרוטוקול L2TP. אני לא בטוח אם 012+ערוצי זהב זה כן עם הפרוטוקול הזה או לא.פשוט אם החברת כבלים שלך לא עובדת עם הפרוטוקול הזה, אתה לא תהייה חייב נתב שתומך בפרוטוקול הזה.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר התכוונתי לא מבחינת נתב, אלא מהבחינה שהוא מתקשר לבד ללא צורך במחשב (דרך PPPOE ולא PPTP)ולפי המדריך שהבאת מ012 ולפי הABOUT של החייגן פה אני חושב זה L2TP (רשום את זה בכל מקום ;D ובהגדרות במדריך מ012)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אז בדיוק, שתבין שאפילו לא הייתי צריך להיכנס למדריך הזה בשביל לראות מה רשום שם ואם זה מתאים לך. כ"כ קל היה למצוא את זה באתר שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.