פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר אני חושב לקנות SLV500 של PANASONIC עם מסך מואר תמיכה בביטרייט של עד 320 וLOSSLESS X-BXS רדיו ועוד דברים נחמדים אחרים אני די סגור עליו כל מי שיש לו הצעה מעניינת אחרת בבקשה... אני צריך לאסוף כסף עד יום חמישי. המחיר : 358ש"ח כולל הכל
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים תבדוק את העובדותכמה שאני זוכראין לו ID3וגם לא מסך מואר...אישיתאני קניתי את ה SL SX420בעיקר בגלל השלט הגודל הקטן והמשקל המזעריאבלאין לו דפדפוף כמו שרציתואין לו מסך מואראבלהמחיר יותר זוללא בהרבהאני ממליץ עליו
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים יש משוואה כזאת (באלטרוניקה, במחשבים זה יכול להיות אחרת)מחיר זול = רכיבים זולים + מעט פיצ'רים
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחיר זול = רכיבים זולים + מעט פיצ'ריםיש עוד משוואה (שלמעשה היא ניגזרת של המשוואה הנ"ל), שאומרת:מחיר זול + הרבה פיצ'רים = רכיבים זולים באופן מחריד.ולצערי קיימים מוצרים כאלה, במיוחד בארץ... :-X
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אני לא מבין מה כל כך נורא?דבר ראשון 300 שח זה לא כזה זולבהתחשב בעובדה שרוב המקומות דורשים עליו 500בתור המשךבאמת לא צריך כל כך הרבה פיצריםברובם לא תשתמשרוב הזמןוחלק יהרסו מהר מאודמניסיוני האישי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.