עבור לתוכן

מפרט מחשב, גיימינג נורמלי 2K + חוות דעת

Featured Replies

פורסם

טל קוסקוס, אתה פתטי ובור. בבקשה תפסיק להגיב ולהטעות אנשים, זה מגוחך. אנא ממך.

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מטעה ? אני מספר לכם מה אמר לי מנהל מעבדה ב KSP אתם רוצים תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , הוא אמר לי ש SEASONIC ספקים לא אמינים ויש איתם מלא בעיות והרבה לקוחות מביאים אותם לתיקון , הוא חבר שלי אין לו אינטרס לשקר אותי , אם אתם רוצים לקנות כמו צאן לטבח תיקנו אני לא אקנה מוצר שבעל המקום אומר לי " תברח ממנו " זה מה שיש לי להגיד .

פורסם

אני מטעה ? אני מספר לכם מה אמר לי מנהל מעבדה ב KSP אתם רוצים תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , הוא אמר לי ש SEASONIC ספקים לא אמינים ויש איתם מלא בעיות והרבה לקוחות מביאים אותם לתיקון , הוא חבר שלי אין לו אינטרס לשקר אותי , אם אתם רוצים לקנות כמו צאן לטבח תיקנו אני לא אקנה מוצר שבעל המקום אומר לי " תברח ממנו " זה מה שיש לי להגיד .

אני קצת חש בושה בכלל להתווכח עם אדם... בוא נגיד לא חכם כמוך, אבל בכל זאת. אתה קונה ממנו מחשבים? אז יש לו אינטרס. נקודה.

פורסם

טוב נסכם את זה שהמנהל של המעבדה של KSP אמר לך לברוח מSEASONIC.

ואנחנו לא רואים טעם להאמין לעובד של KSP בנושא זה

נ.ב. אני מכיר מישהו שהומלץ לו בKSP על 750W של SEEASONIC (היה מפרט די עצבני)

פורסם

טוב נסכם את זה שהמנהל של המעבדה של KSP אמר לך לברוח מSEASONIC.

ואנחנו לא רואים טעם להאמין לעובד של KSP בנושא זה

נ.ב. אני מכיר מישהו שהומלץ לו בKSP על 750W של SEEASONIC (היה מפרט די עצבני)

מנהל מכירות המליץ לו ' date=' לי מנהל מעבדה אמר שהרווח שלו זה המשכורת ולא ממכירה של חלקים

אני קצת חש בושה בכלל להתווכח עם אדם... בוא נגיד לא חכם כמוך, אבל בכל זאת. אתה קונה ממנו מחשבים? אז יש לו אינטרס. נקודה.

קונה ממנו מחשבים ? מה הקשר בין ספק כח למחשבים ? ומה האינטרס שלו ? הוא מכניס את המזומנים לכיס ? אני ממליץ לך לכבות את המחשב לעשות סיבוב בחוץ לנשום אויר קר , אתה לא מאופס .

פורסם

מעניין, כי מה שאתה אומר שאותו עובד KSP כביכול סיפר לך זה שקר גס. אבל נעזוב את זה בצד.

למרות שאשמח לאמת את הפרטים עם אותו טכנאי בכיר, באיזה סניף הוא עובד?

פורסם

לא שיקרתי ואני עומד מאחורי המילה שלי , הוא סה"כ בחור טוב עזר לי אין לי עניין לפגוע לו בפרנסה , כל הכבוד לו שהוא אומר את האמת ולא דוחף לאנשים חלקים בצורה נבזית בשביל " איש מכירות " זה רווח לכיס הוא לא מרוויח מזה כסף המשכורת שלו היא בסיס + בונוס .

פורסם

יפה לך שאתה (כביכול) בקיא בחוזה העבודה שלו, זה עדיין לא מוכיח שום דבר כזה או אחר.

מי שמוכן לצאת בהצהרה כזאת צריך גם לדעת לגבות אותה כשצריך.

אגב, חבר שלי עובד במיקרוסופט, והוא אמר ש7 זה סתם קקה ועדיף XP.

לא, באמת.

::)

פורסם

יפה לך שאתה (כביכול) בקיא בחוזה העבודה שלו, זה עדיין לא מוכיח שום דבר כזה או אחר.

מי שמוכן לצאת בהצהרה כזאת צריך גם לדעת לגבות אותה כשצריך.

+1

פורסם

אנחנו חברים טובים הוא לא ישקר אותי , הוא גם מנהל מעבדה שם והוא יודע איזה דגמים או חברות טובות ובאיזה חברות אסור לגעת או להתקרב , חוץ מזה סתם לידע כללי החברה שמייצרת ל CORSAIR את הספקי כח היא לא רק SEASONIC זאת גם החברה שמייצרת ל Tt אז להגיד על Tt שהם זבל של ספקים זאת הטעיה .

פורסם
937202-facepalm_implied_super.jpg
פורסם

אפשר תירגום ?

פורסם
double-facepalm.jpg
פורסם

אם אתם לא מאמינים לי אני אבקש ממנו להירשם פה ולספר לכם :) ,

פורסם
JesusFacepalm.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים