עבור לתוכן

המלצה למסך לא רחב (4:3) עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מבקש את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל...השימושים שלי הם : עבודה עם פוטושופ, משחקים וקצת סרטים.

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

אם מספיק לך 19", יש מספיק. אם לא, חבל - אין מסכי 4:3 מעל לגודל הזה בשוק, אם כי פעם היו גם מסכי 20" 1600*1200.

פורסם
  • מחבר

כן אחי 19' מספיק לי, עד עכשיו הייתי עם 17..ככה שאני מחפש 19 איכותי מאוד, יש דגמים מומלצים??

פורסם

אין 19" איכותי מאוד בתקציב (אם בכלל).

משהו סביר - יש, בדמות ה-Samsung 943BM Plus.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההיענות המהירה.

האמת שנשרף לי המסך שהיה ברשותי כ-3 שנים, אני מאז ומתמיד רגיל למסכי 4:3 ואחרי שמצאתי את עצמי בחנויות מחשב בודק מסכים ראיתי רק רחבים, ולא ראיתי את עצמי עובד עם מסך כזה לא משנה כמה זמן ניסיתי להרגיל את העין - תמיד תיהיה לך מתיחה של תמונה וכל מיני אפליקציות שלא תומכות במסך רחב, עצוב שמזניחים את ה"רגילים" לטובת רחבים, אבל אני סומך על מה שאתה אומר..הסמסונג הזה איכותי לפחות כמו המסך הזה? : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=579952

תודה וסורי על החפירה

פורסם

כן, הוא איכותי לא פחות מהמסך הנוכחי שלך.

פורסם
  • מחבר

רק לשם הידע הכללי שלי...אם ארצה בכל זאת לקנות מסך רחב, אפשר 2-3 דגמים חזקים בתקציב הזה?

נ.ב עד 22' אני לא יכול יותר מזה ^^

פורסם

תיקח את הDELL 2209, מדובר במסך עם פאנל איכותי יותר יותר מכל שאר המסכים ה"פשוטים"

אם מגדירים רזולוציה של מסך רחב אין מתיחה, ואין כמעט אפליקציות בעייתיות (חוץ ממשחקים ותוכנות ממש ישנות לא נראה לי שיש)

פורסם
  • מחבר

תיקח את הDELL 2209, מדובר במסך עם פאנל איכותי יותר יותר מכל שאר המסכים ה"פשוטים"

אם מגדירים רזולוציה של מסך רחב אין מתיחה, ואין כמעט אפליקציות בעייתיות (חוץ ממשחקים ותוכנות ממש ישנות לא נראה לי שיש)

אוקי, אבל שמעתי לאחרונה פה בפורום מספר אנשים שמתלוננים על כל מיני בעיות שצצות במסך, כמו "רעש" מוזר ופריסת אור לא אחידה אחרי זמן מסויים...זה משהו ידוע בדגם הזה? בכל אופן אני אשמח אם יהיו לי עוד 2 דגמים שאוכל להשוות בינהם בחנויות כדי שלא אקנה חתול בשק

תודה רבה, ומצטער על חוסר החלטיות שלי..לא ידעתי שזה יותר קשה מלקנות בית

פורסם

בכל מסך יש את הבעיות הללו במידה זו או אחרת. תלוי עד כמה המשתמש פרפקציוניסט - לאחד זה ממש יציק בעין והשני בכלל לא ישים לב. אל תצפה לתשובה אובייקטיבית. פשוט לך לחנות מחשבים גדולה (גם אם אין לך שום כוונה לקנות בה) ותראה את המסכים בעצמך - רק תדאג לכוון כל מסך שאתה בודק לרזולוציה הטבעית שלו (בד"כ כולם על 1440*900 כי כולם מקבלים אות מאותו המחשב) אחרת לא תראה השוואה הוגנת.

פורסם
  • מחבר

טוב , תודה רבה לכל מי שהשתתף בדיון =]

פורסם

אוקי, אבל שמעתי לאחרונה פה בפורום מספר אנשים שמתלוננים על כל מיני בעיות שצצות במסך, כמו "רעש" מוזר ופריסת אור לא אחידה אחרי זמן מסויים...

בתור אחד שהתנסה בכמה מסכי LCD, והבחין בבעיות דומות במסכים כאלה ואחרים, לא התרשמתי שיש משהו חריג בדגם הזה ששווה לחשוש ממנו.

בכל אופן אני אשמח אם יהיו לי עוד 2 דגמים שאוכל להשוות בינהם בחנויות כדי שלא אקנה חתול בשק

יש גם LG W220P שיש איזשהו ארגון של קנייה קבוצתית שלו. מעבר לכך, אין מסכים באותה רמת איכות ובאותה רמת מחיר.

לא ידעתי שזה יותר קשה מלקנות בית

כנראה טרם ניסית לקנות בית אם אתה חושב כך. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים