עבור לתוכן

דרוש מחשב נייד חזק

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס.

בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד.

משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית.

וכמובן שיהיה יפה :P

לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות)

אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו...

אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי

נ.ב.

זה בטוח לא יקרה, אבל אם יש אפשרות לקנות את המחשב כבר עם מערכת הפעלה של אפל במקום של מייקרוסופט זה יחסוך לי הרבה טירחה...

תודה רבה!!

שיר

פורסם

מממ המקבוק הלבן נמכר במחיר של 6000 שקל ויש לו מפרט מצויין ואת המערכת הפעלה החלומית....

פורסם
  • מחבר

מממ המקבוק הלבן נמכר במחיר של 6000 שקל ויש לו מפרט מצויין ואת המערכת הפעלה החלומית....

זה נכון... אבל המסך קצת קטן לי, והייתי מעדיף זיכרון של 4 ג'יגה במקום 2

ואים לניידים של מק מקלדת מלאה

פורסם

ממממ אתה צריך 4 ג'יגה במק? אם כן זה תוספת של 811 ש'ח ופלטת שטות לגבי המקלדת כרגע

פורסם
  • מחבר

ממממ אתה צריך 4 ג'יגה במק? אם כן זה תוספת של 811 ש'ח ופלטת שטות לגבי המקלדת כרגע

שטות כי אני טועה, או שטות כי סדרי העדיפויות שלי ושלך שונים?

פורסם

שטות כי אתה טועה.. המקלדת של הלפטופ היא בדיוק כמו המקלדת הקצרה של הדסקטופ (אלא אם התכוונת למקלדת ממש מלאה עם NUM PAD והכל)

פורסם
  • מחבר

שטות כי אתה טועה.. המקלדת של הלפטופ היא בדיוק כמו המקלדת הקצרה של הדסקטופ (אלא אם התכוונת למקלדת ממש מלאה עם NUM PAD והכל)

אם תקרא בעיון את מה שכתבתי בתחילת הדיון, תראה שכתבתי שחשוב לי מקלדת מלאה הכוללת מקלדת נומרית בצד (num pad בשבילך)

פורסם

בהצלחה לך עם זה...

פורסם

1. לאן אתה נוסע ? אם לארה"ב אז תקנה שם. לאן שלא תיסע, ברר קודם כמה עולים המחשבים שם ביחס לארץ.

2. אפל לא מאפשרת לאף חברה למכור או להתקין את מערכת ההפעלה שלה על מחשביה. אתה צריך כנראה לחפש מק. (או האקינטוש, זה כבר סיפור אחר...)

3. לא חושב שיש מחשב קל עם numpad. זה מגיע בדר"כ במחשבי 15.6 ומעלה, ואחד ממחשבי ה 15" הקלים.... הוא דווקא המק פרו.

4. אני חושב שתיאלץ להתפשר. אני ממליץ לנסות לעבוד קצת על מחשבי 13", אתה תראה שזה לא כלכך קטן. וגם לוותר על מקשי הספרות הנפרדים.

אבל תחשוב בעצמך היכן אתה מוכן לוותר.

5. מצטער שאין לי פתרון קסם להציע לך, שיכלול את כל הדרישות שלך.

פורסם

תמיד אפשר לחבר מקלדת USB (את אלחוטית) שיש בה ספרות נומריות, או יש אפילו מקלדות מיני רק עם הספרות הנומריות..

(גם במק וגם במחשב רגיל).

בכל מקרה, תקנה את המקבוק פרו אני בטוח שתיהיה מרוצה.

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר לחבר מקלדת USB (את אלחוטית) שיש בה ספרות נומריות, או יש אפילו מקלדות מיני רק עם הספרות הנומריות..

(גם במק וגם במחשב רגיל).

בכל מקרה, תקנה את המקבוק פרו אני בטוח שתיהיה מרוצה.

המק בוק פרו הוא באמת אחלה מחשב, אבל עולה בין 8900 ל14600, וזה קצת יקר לי

איך אנשים לא מדברי איתי פה על הi7 של דל ב6700?? או משהו אחר בסגנון מבחינת כח??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים