פורסם 2010 בינואר 1715 שנים שלום רב,יש ברשותי מערכת הפעלה ויסטה.משום מה המערכת הפעלה לא עולה לי.... (ניסיתי כל דרך אפשרית...)מעוניין לגבות את הקבצים החשובים לי ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה.איך אני יכול לראות את הקבצים מ הBOOT?יש תוכנה שמאפשרת לי לגבות קבצים ולהלעתיק אותם לכונן חיצוני (בממשק נוח) אבל דרך הcd כלומר דרך הBOOT?תודה,נמרוד.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר אני לא מכיר שום live CD ולכן אשמח לקבל המלצות/לינקים לתוכנה טובה פשוטה שתעבוד לי על CD או על DOK.תודה!
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר תודה.כמו שראיתי מדובר במערכת הפעלה.האם אני יכול לגשת לקבצים מבלי להתקין את מערכת ההפעלה?אשמח להסבר קצר...שוב תודה!
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים כל דיסק התקנה של ההפצה הזאת מהשנים האחרונות מכיל גם סביבת live cd כדי להתנסות במערכת מבלי להתקין כלום.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר הורדתי את התוכנה. (צרבתי על CD)הכל עבד חלק והצלחתי לראות את כל הסיפריות.באמצע העתקה לכונן חיצוני הוא כתב לי "BAD SECTORS" והפסיק להעתיק את הקבצים.איך אני מתגבר על הבעיה הזאת?תודה.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים נסה לעשות scan disc לכונן החיצוני על מחשב עם וינדוס או באמצעות fsck שאמור להיות באובונטו.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים על הדרך גם גילית למה windows לא ממש עובד אצלך. הבעיה ש fsck לא יודע לעבוד NTFS עדיין לכן צריך להשתמש ב chkdsk ולקוות שזה יספיק.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מודה באשמה שהיה לי מעניין אז עשיתי גוגל ולא ממש שמתי לב לפרט הקטנטן הזה. תודה.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר מעוניין לתקן את הסקטורים הדפוקים.איך אני מבצע תהליך כזה ב UBUNTU?תודה.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים תקראה את ההודעה האחרונה שלי מהעמוד הקודם שוב.זה לא ניתן לבצע עם מערכת הפעלה שהיא לא חלונות לכן תוכל לעשות את זה (ולקוות לטוב) רק עם דיסק של חלונות או live cd מבוסס חלונות (כמו BartPE למשל) ומתוך recovery environment/console כמובן.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר מערכת ההפעלה שלי היא ויסטהBartPE יעבוד (אני מבין שזה מתאים לXP) ?אם כן, אשמח לקבל לינק להורדת התוכנה.אם לא, אשמח לקבל לינק לתוכנה שתעבוד על ויסטה. (אם יש דבר כזה....)תודה!
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אתה לא צריך שום דבר מיוחד (ואני ממליץ לך לא רק לקרוא את מה שאני כותב אלא גם לנסות להבין את זה). תעלה את המחשב מהדסיק לש ויסטה ותיכנס לסביבת recovery ע"י לחיצה על repair my computer: שם יהיה לך command prompt בדומה ל recovery console שהיה לXP רק עם יותר גמישות ואפשרויות: ומשם כמובן תוכל להריץ כבר chkdsk לאותו כונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.