פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר אני מתכוון שאם נגיד ברגע זה, כשהווינדוס פועל והכל רץ אם אני יוציא את הג'אמפר לנגיד 20 שניות... יקרה משהו?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אפשר לדעת מה עשית שיצרוך הוצאת הג'מפר הנ"ל כאשר המערכת פועלת? אתה מוזמן לנסות, אבל אני צופה משהו בנוסח התמונה שצירפתי :
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר איזה תמונה...?ואני לא חושב שזה הורס את הביוס, אני חושב שזה פשוט מנתק את הבטריה... גם ככה זה עובד על 3.3 וולט מספק כשהמחשב עובד...לא?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר SubX (9:45 PM) : שאני מוציא את הג'מפר לא קורה כלום MaSTeR NaRGiLa (9:46 PM) : כשהמחשב פועל? SubX (9:46 PM) : כן.. בwindows וכל זה.. SubX (9:46 PM) : עשיתי את הניסוי הזה מזמן עוד ווידוי לתיאוריה שלי... זזתי לנסות... עריכה: לא קרה כלום אחרי הוצאה של 20 שניות... סבבה... למה אני צריך את זה? עוד מעט תדעו
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים לא אמור היה גם לקראת כלום כי הCMOS נמצא תחת מתח ישיר אתה אפילו יכול להוציא את כל השבב שהביוס באמצע העבודה של המחשב ולהכניס אחד ריק תואם וככה בעצם לשכפל את הביוס שלך.בכל מקרה אם אפשר לדעת מה המוד שעשיתה שדורש להוציא ג'אמפר של ביוס?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר בכל מקרה אם אפשר לדעת מה המוד שעשיתה שדורש להוציא ג'אמפר של ביוס?תודהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=48850
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.