פורסם 2010 בינואר 1715 שנים שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה.....רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati?תודה לכול העוזרים
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים אני מקוה שזה מה שאתה מחפשתשובתי בויסטה - אבל בכל מע הפעלה יש משהו דומה:לחצץ ימני על סך ופתיחת Personalizedבחירת Display Settingsישנו ציור של שני מסכים - תלחץ על מסך 2נפתחת אופציה לבחור "Extend the desktop onto this display"וזהוהאם זה מה שחיפשת?
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים יש אפשרות דרך ה- CCC של ATI. חפש ב- display manager.אני משתמש בשני מסכים ב- extended view.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מחבר וזה אמור להרחיב את התמונה לשנייים כולל ההסרגל של ההתחל כי שאני ניסיתי לא מצאתי.....?ויש לי win 7
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים אני יודע רק לגבי XP.הרחבה של המסך כולל הסרגל לא רצויה כי זה אומר שכשאתה מגדיל חלון לכל המסך הוא ימתח על שני המסכים ביחד (על שני מסכי בורדר-לס זה דווקא יכול להיות נחמד, אבל כנראה לא רלבנטי לעניינינו).ב- extended view החלון מוגדל למקס' רק במסך שבו הוא נמצא.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מחבר טוב אוקיי כי אני יודע שב nvidia כן יש אפרות כזאת וניסיתיצ את שני המסכים שלי על כרטיס של nvidia וזה עבד מצוין...!אבל אם מישהוא יודע זה יעזור ליודרך אגב הסיב ההיחידה שאני רוצה לעשות את זה זה כדי לשחק במסימולטור ולהרחיב את המסך שלי לשני המסכים וזה יקרה אך ורק בסימולטור בשביל זה אני מבקש את האפשרות לזה...אם יש דרך אחרת אשמח לשמוע
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר חברים זה מאוד חושב לי לדעת האם ניתן לעשות הרחבה לתמונה כמו ב nvidia ואם לא לפחות לעשות הרחבה ל fsx
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אני לא בטוח לגבי CATALYST 9.10, אבל ב 9.12 קיים ב CCC לשונית HYDRA, לפי הבנתי היא קשורה לזה... תבדוק אם קיים אצלך, אם לא תשדרג לדרייבר האחרון בלינק הבא...https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/hotfix/Catalyst_9.12_Hotfix_Win7_Vista_8.682.2RC1_Dec15.exeצרפתי לך תמונה כדי שתראה על איזה לשונית אני מדבר..[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.