עבור לתוכן

ריבוי מסכים ב 4870

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה.....

רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati?

תודה לכול העוזרים

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל קצת עזרה?

חברים זה דחוף לי.....

פורסם

אני מקוה שזה מה שאתה מחפש

תשובתי בויסטה - אבל בכל מע הפעלה יש משהו דומה:

לחצץ ימני על סך ופתיחת Personalized

בחירת Display Settings

ישנו ציור של שני מסכים - תלחץ על מסך 2

נפתחת אופציה לבחור "Extend the desktop onto this display"

וזהו

האם זה מה שחיפשת?

פורסם

יש אפשרות דרך ה- CCC של ATI. חפש ב- display manager.

אני משתמש בשני מסכים ב- extended view.

פורסם
  • מחבר

וזה אמור להרחיב את התמונה לשנייים כולל ההסרגל של ההתחל כי שאני ניסיתי לא מצאתי.....?

ויש לי win 7

פורסם

אני יודע רק לגבי XP.

הרחבה של המסך כולל הסרגל לא רצויה כי זה אומר שכשאתה מגדיל חלון לכל המסך הוא ימתח על שני המסכים ביחד (על שני מסכי בורדר-לס זה דווקא יכול להיות נחמד, אבל כנראה לא רלבנטי לעניינינו).

ב- extended view החלון מוגדל למקס' רק במסך שבו הוא נמצא.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הרחבה גמו שאי רוצה שהתמונה תתרחב על שניהמסכים?

פורסם

לא יכול לעזור עם זה. אף לא חיפשתי את זה כי נראה לי לא פרקטי.

פורסם
  • מחבר

טוב אוקיי כי אני יודע שב nvidia כן יש אפרות כזאת וניסיתיצ את שני המסכים שלי על כרטיס של nvidia וזה עבד מצוין...!

אבל אם מישהוא יודע זה יעזור לי

ודרך אגב הסיב ההיחידה שאני רוצה לעשות את זה זה כדי לשחק במסימולטור ולהרחיב את המסך שלי לשני המסכים וזה יקרה אך ורק בסימולטור בשביל זה אני מבקש את האפשרות לזה...

אם יש דרך אחרת אשמח לשמוע

פורסם
  • מחבר

חברים זה מאוד חושב לי לדעת האם ניתן לעשות הרחבה לתמונה כמו ב nvidia ואם לא לפחות לעשות הרחבה ל fsx

פורסם

אני לא בטוח לגבי CATALYST 9.10, אבל ב 9.12 קיים ב CCC לשונית HYDRA, לפי הבנתי היא קשורה לזה... תבדוק אם קיים אצלך, אם לא תשדרג לדרייבר האחרון בלינק הבא...

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/hotfix/Catalyst_9.12_Hotfix_Win7_Vista_8.682.2RC1_Dec15.exe

צרפתי לך תמונה כדי שתראה על איזה לשונית אני מדבר..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש לי רק את הלשונית של הגראפיק לאחר עידכון ל 9.12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים