עבור לתוכן

מחשב משרדי (להורים..) בתקציב של 1500 בערך.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון, בקשר לתקציב - תקציב דינמי.

אם נחליט לקנות מחשב ב-2500, אז מחשב ב-2500 זה יהיה.

אבל, נכנסתי לוואלה שופס וראיתי את המחש הנ"ל:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700

E7500, לוח אמ G31, שני גי'ג'ה בייט ראמ, כונן קשיח 320GB וכל השאר רגיל.

וזה נראה לי סבבה

מצד שני נכנסתי גם לסקיי PC וראיתי את המחשב הבא:

http://www.skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm

נראה עדיף קצת, לא?

לוח אמ נדמה לי טוב יותר...

עקיצר, אלו שני המחשבים שראיתי. נראה לי שזה יהיה מספיק טוב להורים שלי שהשימושים שלהם הם מייל, אינטרנט וזה הכל.

אולי אחותי גם תשחק מדיי פעם איזה משחק מעאפן (סימס לדוגמא).

איך SkyPC? אין בעיה לקנות מהם? שמעתי על הרבה בעיות עם פוקס וTMS שלא כדאי לקנות מהם.

לא יקרה אותו הדבר עם SkyPC?

תודה לכם. שבוע טוב.

נ.ב.

אנ'לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

פורסם

בחיים, כידוע, אין ערובות לכמעט כלום... ומנסיוני האישי עד כה אוכל לומר שב-SkyPC משתדלים מאד להעניק שירות מושקע - אדיב, הוגן, ומקצועי.

* למען הסר ספק, מעולם לא אזכרתי בפניהם את שם-האתר ו/או קשריי אליו ו/או כל דבר אחר שהיה עשוי להשפיע על טיב-השירות שניתן לי (גם משום שספקים המנהיגים מדיניות "תקן כפול" בשירות ללקוחות - כלומר בידול וחלוקה לטובים-פחות, ולטובים-יותר - נתפשים בעיני כבלתי-אמינים).

פורסם
  • מחבר

כמובן.

תודה לך.

אז על החנות סגרנו - SKyPC.

עכשיו לשאלה המרכזית יותר, איך המפרט המוצג באתר שלהם?

כדאי לשנות משהו? (לוח אמ, זיכרון, מעבד, ספק, דיסק קשיח, מארז)..?

או שאתה ממליץ להזמין כבר עכשיו?

אבא שלי מעדיף להזמין כבר עכשיו. אמרתי לו שראיתי משהו נחמד שיתאים לצרכים שלהם והוא אמר "טוב. לך תביא ת'ארנק".

ואני אמרתי שכדאי לחכות להמלצות שלכם ולראות מה יש לכם להגיד...

פורסם
  • מחבר

אוקי.

מSkyPC ירדתי.

שאלה נוספת, ראיתי שבכל המפרטים לתקציבים הנמוכים המלצת על E5200. לא עדיף לקחת את ה-E7500?

ההבדל הוא בערך עוד 200 שקל - נכנס בתקציב (ואם לא, לא אכפת לי למתוח אותו...) והביצועים יהיו טובים יותר, לא?

ברור לי שלא יראו הבדל בפעולות האלו. אבל אני מאמין שאני אראה הבדל כשאני אחלץ שם סרטים של 8GB (את זה לא אמרתי מקודם כי רק הרגע חשבתי על זה..)

לסיכום, לא שווה להוסיף עוד כמה שקלים כדי לחזק את המעבד?

מאיזה חנות אתה ממליץ לקנות?

אני מאמין שאתה ער יותר לתלונות של חברי הפורום ועל כן יודע איזה חנות מומלצת ופחות.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה האצה בפריסת קבצים (לא מבין למה זה חשוב בכלל), קח 3/4 ליבות של AMD עם WINRAR (חוקית) שתומכת בריבוי נימים - תקבל האצה משמעותית בהרבה. ההבדל בין ה-E5300 ל-E7500 פה זניח למדי וממש ממש לא מצדיק תוספת של 70% במחיר.

אני ממש לא יכול לייצג את עמדת האתר (כי אין כזו) וודאי שלא את חברי הפורום אבל מניסיוני האישי בלבד (כמו שלג'ו יש ניסיון טוב עם SKYPC ולאחרים עם RSM למשל) המומלצות ביותר הן IQPC באשדוד ו-ZIGZAG ביהוד.

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשאתה מציע AMD עם 3\4 ליבות, עלה לי רעיון נחמד אחר.

יש לי HTPC שנקנה לפני שנתיים בערך (בעזרתכם הרבה!) ויש בו מעבד AMD 4200+ במהירות של 2.1GHZ.

הלוח אמ שקיים הוא M2A-VM HDMI.

יש אפשרות לקנות מחשב חדש (להורים..) עם מעבד 3\4 ליבות של AMD (כמו שהצעת..) ואז להחליף בין המעבדים? ככה שב-HTPC יהיה מעבד חזק יותר ובמחשב החדש יהיה את המעבד הישן?

השאלה אם זה אפשרי מבחינת הלוח אמ שנמצא ב-HTPC.

אם כן, תוכל בבקשה לעזור לי להרכיב מפרט מתאים?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים