פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות.ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר.ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV.מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודה
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים כשאתה אומר "החלפתי מסך" זה כולל גם להחליף כבל, כן ?אז מה שנשאר זה לנסות להחליף לוח, כי אולי חריץ ה AGP נדפק (אם זה מסובך מדיי, אתה יכול פשוט לבדוק את הכרטיס מסך + מסך על מחשב אחר ולראות אם זה הסתדר. אם כן - סימן שהבעיה היא ככל הנראה בלוח).
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים התעוררה לי בדיוק אותה בעיהיש לי מסך של LG FLATRON F700Bניסיתי להחליף למסך הישן שלי והצבעים היו בסדר גמוריש לי כרטיס מסך של RADEON 9200 SEאתם חושבים שהמסך נדפק ???
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות.ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר.ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV.מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודהאני בדעה של עמרי עמוס... אני לא אומר את זה ממשהו שאני יודע שקיים אבל יכול להיות אופציה בביוס של דבר כזה??התעוררה לי בדיוק אותה בעיהיש לי מסך של LG FLATRON F700Bניסיתי להחליף למסך הישן שלי והצבעים היו בסדר גמוריש לי כרטיס מסך של RADEON 9200 SEאתם חושבים שהמסך נדפק ???זה קרה פיתאום או שמישהו שיחק עם החיבורים?תוציא את הכבל של המסך מהכרטיס מסך, ותסתכל אם הפינים שבכבל של המסך עקומים או שבורים מחיבור לא נכון...עוד דבר לשניכם, תנסו לבדוק אם כיוון של הצבעים דרך, קליק ימני על שולחן עבודה, מאפיינים, הגדרות... אני משתמש בכרטיס מסך של ATI אז אני לא יודע איך זה יופיע אצל VcluBBer...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.