עבור לתוכן

דיון על הרובוטריקים -סדרות וסרטים

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה כחולה נפש שאוהב להשלים סדרות וסרטים התחלתי לפני איזה חודשים בערך לצפות בסדרה המקורית וב2 סדרות המשך שלה

הסדרה המקורית לפחות עד סוף העונה השניה (עוד לא ראיתי את השלישית ואת 2 הפרקים של העונה הרבעית )

די משעממת וילדותית

לאומת זאת הסרט אוואו

לפי ויקי הסרט נוצר אחרי העונה השניה אבל הסרט חורג הרבה מהסדרה המקורית

קודם כל שקרניקים ורובוטריקים נקטלים בכמויות בו

דמויות משתנות

יש הרבה שירי רוק קליל והגרפיקה והאפקטים מתערבבים ביחד אם המוזיקה באופן מצוין

זה מרגיש כמו סרט ומופע רוק ביחד

בקיצור למרות שהסרט מאוד שטותי היה לי מאוד כיף לצפות בו

בעניין הסדרת המשך אני הגעתי לעונה השניה של Beast Wars

הסדרה הזאת התחילה מאוד חלש חלק כניראה בגלל שזאת סדרת CG (גרפיקה ממוחשבת) ויצרו אותה שהטכנולוגיה לא הייתה כל כך מפותחת

בהמשך הסדרה משתפרת ולטעמי יותר טובה מהסדרה המקורית לפחות עד העונה השלישית של המקורית שעוד לא ראיתי

עכשיו אני רוצה לחזור קצת לעניין הסרט המצויר

אחרי שראיתי אותו אני חושב ככה

הסרט המצויר יותר טוב מהסרט CG הראשון שבתורו יותר טוב מהסרט CG השני שלטעמי מאוד מחורבן

בקיצור תשיגו את הסרט Transformers 1986 סרט הזוי אבל מבדר מאוד ואם אתם לא מאמינים לי אז בבקשה (זהירות ספוילרים )

http://www.youtube.com/watch?v=k8Ss4voCwzI

בעניין הסדרות במערב היו 3 סדרות עד כמה שידוע לי

ביפן היו כמה סדרות שלא שודרו במערב ואותם אולי אני יבדוק בעתיד

בכל מקרה אני ישמח אם תגיבו פה כי סך הכל בטח הרבה ראו את הסדרה שהיו קטנים

פורסם

יפה שאתה משלים סדרות טלויזיה, אבל יש הבדל גדול בין שאתה מבוגר ורואה את סדרות אלה כיום

לבין להיות ילד ולגדול איתם.

הסדרה המקורית "הרובוטריקים" שהיא הסדרה האמריקאית שגדלנו עליה היא פשוט מעולה.

גם הסרט ב-1986 היה מעולה.

על הסדרות היפניות עדיף לא לדבר, 1 ביג דראק.

ועל הסרטים החדשים בכלל אין על מה לדבר.

פורסם
  • מחבר

ילדים קטנים אוהבים הרבה שטויות

היום הראתי לאחין בין שנתים פאוור ראנגר והוא היה מרותק

אני מדבר על הרובוטריקים היום דווקא בגלל גישה אחרת ויותר הבנה לעלילה

שהייתי קטן לא הבנתי הרבה

פורסם

ונקודת זכות נוספת לסדרה רובוטריקים היא שבזכותה למדתי את הבסיס לשפה האנגלית הרבה יותר טוב משלמדתי בבית הספר.

פורסם

:hizuk:גם אני קיבלתי הרבה אנגלית מרובוטריקים.בדיעבד רובוטריקים באמת ילדותית אבל בזמנו היא היתה הדבר,רק עם חוסר תאום מוחלט בין השידורים בארץ לצעצועים שמופצים פה שהיו איזה 2 3 עונות קדימה. מה שכן היא מלאה בציטוטי גבורה וקלישאות מגניבות מפה ועד בת ים,גם בסרטים של מייקל ביי היו לאופטימוס נאומים ויציאות שיכלו להציל לי את העבודות במשפטים,אם רק יכולתי להכניס אותם.

http://kurayami.multiply.com/video/item/23/Family_Guy-Soundwave_Cameo

אם אתה מחפש סדרות מצוירות שלא נס ליחן אני ממליץ על גרגולים וכל הסדרות של אקס מן.גם באטמן המצוירת היתה די טובה.(יותר טובה מהמשחק החדש זה בטוח)[br]פורסם בתאריך: 20.01.2010 בשעה 18:24:00

מה שכן הרעיון של סדרה שמקדמת צעצועים של רובוטים,כשכל פעם ממציאים קו חדש של רובוטים ומכניסים אותה לסדרה(למשל הטרקטורוניקים) זה הברקה די טובה,שאסור שתיפול לידים הלא נכונות.(של אקטיויזן)
פורסם
  • מחבר
אטמן המצוירת היתה די טובה

הסדרה המצוירת הישנה הייתה מעולה וגם הסרט שמבוסס אליה

הבעיה הייתה שהתחילו להכניס את רובין לסדרה ודי הרסו אותה

הסדרה אפכה להיות ילדותית במקום אפלה שהכניסו אותו

מה שכן הרעיון של סדרה שמקדמת צעצועים של רובוטים,כשכל פעם ממציאים קו חדש של רובוטים ומכניסים אותה לסדרה(למשל הטרקטורוניקים) זה הברקה די טובה,שאסור שתיפול לידים הלא נכונות.(של אקטיויזן)

הבעיה שעשו את זה יותר מידי פעמים ובלי הסבר נורמלי בהרבה מהמקרים

פורסם

לגבי באטמן לא חושב,רובין היה שמה כבר מההתחלה ופשוט לפעמים הכניסו אותו לפעמים לא,דווקא בפרקים האחרונים ממש היו כמה הברקות כמו הפרק עם הקריפר המשוגנע והפרק עם השופט שהיה ממש מבריק לדעתי. לגבי הסרט של הרובוטריקים הוא נחמד והכל,אבל אין תחליף לאופטימוס פריים. הפסקול מצויין והמוזיקה של יוניקרון ממש מגניבה.

http://www.youtube.com/watch?v=6VP6DCxhXmc

כבוד.אגב יש עוד אתרים חוץ מיוטוב שאפשר לחפש בהם הברקות וציטטות?הרבה פעמים אני לא מוצא אותם ביוטוב או מוצא באיכות גרועה/בינונית.

פורסם

סתם לידע כללי, הבן אדם שדיבב את "דבור" ברובוטריקים דיבב גם את ספיידרמן בשנות ה-70- 80.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים