עבור לתוכן

עזרה בקניית LCD

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור..

עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG...

או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו')

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור..

עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG...

או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו')

תודה רבה! :xyxthumbs:

לא מומלץ לקנות מחברות כמו סנסוי (מדבקה) או HAIRE (חברה סינית .. אם כי היא לא חברת מדבקה)

אל תסמוך על נתונים יבשים! בד"כ הם לא יגידו לך כלום על איכות המוצר!

עדיף שתלך לראות בעיניים שלך את הטלויזיות שאתה מתלבט בינהן...

מה גם שלא ציינת את הגודל שאתה רוצה, המרחק בינך לבין הטלויזיה, סוג התכנים שאתה מעוניין לראות והתקציב שלך :P

פורסם
  • מחבר

לא מומלץ לקנות מחברות כמו סנסוי (מדבקה) או HAIRE (חברה סינית .. אם כי היא לא חברת מדבקה)

אל תסמוך על נתונים יבשים! בד"כ הם לא יגידו לך כלום על איכות המוצר!

עדיף שתלך לראות בעיניים שלך את הטלויזיות שאתה מתלבט בינהן...

מה גם שלא ציינת את הגודל שאתה רוצה, המרחק בינך לבין הטלויזיה, סוג התכנים שאתה מעוניין לראות והתקציב שלך :P

אוקי.. אז ככה אני מתלבט בין SAMSUNG דגם 450 לLG דגם 32LH23UR (או HD READY או FULL) וברזולוציה 32 אינץ'

אני מתכוון לראות ערוצים רגילים,סרטים שאני יוריד,ולשחק בXBOX 360

*המרחק שלי מהטלויזיה הוא 3 מטר בערך..

והתקציב הוא עד 2700..

(אני ראיתי את הסמסונג ב2500 ואת הLG FULL HD ב2700 וHD READY ב2500)

תמליץ לי מה אתה חושב וזה מה שאני יעשה)

תודה!

פורסם

לא ראיתי בעיניים שלי אף אחד מהדגמים האלו ולכן אני אמנע מלהמליץ לך.

אני מציע לך שתלך לראות אותם בעיניים שלך ותחליט מה נראה יותר טוב לטעמך (חשוב לבדוק גם צפייה בערוצים רגילים ולא רק סרטוני ההדגמה בהיי דפינישן שיראו לך בחנות...)

אני לא יודע עד כמה FULL HD יהיה משמעותי עבורך בגודל 32 אינטש ובמרחק של 3 מטרים מהטלויזיה... סביר להניח שלא תרגיל בהבדל בין סרטי 720P לסרטי 1080P...

מה גם שאם הסרטים שאתה מתכוון לראות הם לא ב Full HD , טלויזית FULL HD לא תיתן לך שום ערך מוסף, ואפילו סביר להניח שיראו פחות טוב סרטי DIVX (לדוגמא) על FULL HD

פורסם

היי BaR151,

קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.

על פי הדרישות שלך מהמסך וע"פ התקציב העומד לרשותך, לדעתי עדיף לך ללכת על ללכת על דגם LF20 שהוא גם FULL HD, כאשר אין כמעט הפרש במחיר בינו לבין LH23.

נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה בכתובת: online@hye.co.il

בברכה,

אורי נציג קבוצת ח.י

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים