עבור לתוכן

בעיה מאד מסובכת בקשר ל2 לוחות אם ומעבדים, למבינים יותר

Featured Replies

פורסם

אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה:

עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15.

עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה)

עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !!

המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט.

זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות אני לא יודע) ובגלל זה הוא לא יציב במאמץ, המעלות סבירות, 45 מעלוג גג, אז חשבתי אולי יש איזה ג'אמפר שיוריד לי את הנעילה של המתח כי אני פשוט לא יכול לשנות את זה, או שיש ג'אמפר שיגרום ללוח לעבוד בבאס של 100, כי הוא לא נותן לי להוריד אותו מתחת ל 133.

אם יש לכם פתרון בשבילי חוץ מלהחליף מעבדים ולוחות אז בבקשה.

פורסם

שמע הרבה אין מה לעשות כי אלה מגבלות של חומרה

בלוח של אינטל תנסה לראות אם יש ג'מפר המאפשר לו לעבוד בבאס של 133

זה יכול להיות גם לא ג'אמפר אלא מין מפסיקים קטנים קטנים על הלוח.

אם זה לא קיים, ובביוס אין אפשרות לשים על באס 133 אז הסיכוי האחרון הוא אולי לצרוב ביוס מעודכן

הסיכוי שבביוס המעודכן תהיה תמיכה ב- 133 הוא לא גבוה אבל שווה ניסיון.

לגבי הלוח של ביוסטאר, אם המעבד תואם רק למעבדי 2G ומעלה הרבה אין מה לעשות

תנסה להיכנס לביוס לאופציה אפשרויות מתקדמות ותחפש אם יש שם אפשרות להעלות מתח למעבד

וזאת במטרה אולי לנסות ליצב את המעבד על 2G

פורסם

במקרה הראשון אין מה לעשות, בלוחות של אינטל אי אפשר בכלל לשנות את הבאס ידנית לשום כיוון.

במקרה השני זה שטויות, אם הבאס יהיה מכוון ל 100 המעבד יפעל ב 1.5 כמו שצריך. אין דבר כזה לוח שתומך רק מ 2.0 אלא אם זה לוח שלא תומך בויליאמט (כמו לוחות 865) אבל זה לא המקרה. תקרא את עמוד 10 במדריך של הלוח שלך ותכוון את הג'אמפרים ל 100 מה"ז

http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/u8568/m_u8568.exe

*ולמה כל אחד חושב שהבעיה שלו מסובכת או דחופה ? למה אי אפשר לרשום כותרות הגיוניות מדי פעם >:(

פורסם

זה התוצאה של הת'רד שהיה בOT לא מזמן?

כלומר בנוסף לזה גם לא עמדת בהבטחה שלך.

הבעיה בלוח הראשון שהוא כנראה לא תומך בFSB גבוה, והבעיה הכללית היא שאתה לא מבין כמו שאתה מציג את עצמך(לפחות לא לחבר שלך שממנו "השאלת" את המעבד.)

פורסם
  • מחבר

לא אחי בסוף קניתי לעצמי מעבד ב 450 שקל :)

אמירם תודה רבה אני עכשיו ינסה את מה שאמרת לי.

פורסם

ומאיפה הלוח השני?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, הצלחתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים