עבור לתוכן

הXT יצא!!! אבל מתי בארצנו?

Featured Replies

פורסם

יציאת HL2 לא נדחתה?

פורסם

מחר יוצא הלף לייף 2 ???

אתה בטוח?

ד''א

השידרוג שאתה רוצה לעשות הוא מעולה ;)

בוודאי שהלף לייף 2 לא יוצא מחר... וגם לא מחרתיים. וכן, דחו אותו. אבל את הכרטיס הזה(9800XT) אפשר כבר לקנות נכון? אז אפשר יהיה להשיג את המשחק בלי שהוא עדיין יצא רשמית. ככה אני הבנתי...

ותפסיק להתלהב כבר מהכרטיס שלך יא מניאק! ;D

פורסם

®MindFX, כל התשובות בלינק שנתתי פוסט מעליך

NV40 עוד מעט יצא וזה יהיה עם מהירות שעון של 500MHZ עם DDR-II וכמובן 256MB אז תיהיה מלחמה קשה מאוד בין הכרטיסים אבל לבנתיים ATi שולטת!

קשה להגיד עוד מעט

Finally we have the NV38, NVIDIAs Fall refresh part; we wont see NV40 and R4x0 until next Spring so both companies are bringing out higher clocked versions of their current cards in order to compete during the holidays.

מישהו יכול לענות לי על השאלה האם ה9800XT ו-9600XT הם עם 256MB DDR-II?

לא

The Radeon 9800 XT does receive a boost in memory speed as well, now boasting a 365MHz DDR memory clock (730MHz effective) an increase of 7% over the original Radeon 9800 Pro

פורסם

קיבלתי אתמול אימייל מATi על שני כרטיסי המסך החדשים-9600XT &9800XT, בו היה קישור לדפים באתר שלהם שכתוב בהם כמה זה עולה אם רוצים להזמין מהם.

ה9600XT עולה:

http://buy.ati.com/shopati/product.asp?category=AP∂%5Fno=100%2D437100+US&find%5Fcategory=AP&find%5Fdescription=Products&find%5Fpart%5Fdesc=&country=USA

http://buy.ati.com/shopati/product.asp?category=AP∂%5Fno=100%2D437100+CDN&find%5Fcategory=AP&find%5Fdescription=Products&find%5Fpart%5Fdesc=&country=CAN

ז"א זה יעלה 199$ USD

פורסם

בוודאי שהלף לייף 2 לא יוצא מחר... וגם לא מחרתיים. וכן, דחו אותו. אבל את הכרטיס הזה(9800XT) אפשר כבר לקנות נכון? אז אפשר יהיה להשיג את המשחק בלי שהוא עדיין יצא רשמית. ככה אני הבנתי...

ותפסיק להתלהב כבר מהכרטיס שלך יא מניאק! ;D

אני מתלהב מהכרטיס שלי? ;D

רק אמרתי שהוא אדיר ואני מת עליו והוא מפעיל הכל חלק ;)

זה נקרא להתלהב?

פורסם

אז הבנת לא נכון, כי את הכרטיס אי אפשר עדיין לקנות (הוא רק הוכרז כרגע), ולפי מה שהיה כתוב אצל טום כנראה שהמשחק לא יצא בזמן למכירה של הכרטיסים, לכן למי שיקנה את העותקים הראשונים של הכרטיסים כנראה יקבל שובר שיהיה אפשר בעזרתו להוריד את המשחק מהרשת מתי שהוא יצא, או לקבל את הסידי (וגם אז מדובר אך ורק על ה-Single Player ולא Multiplayer).

פורסם
  • מחבר

ד"א אני לא יודע כמה זה נכון אבל שמעתי מכמה אתרים שה9600 יהיה יותר מהיר מה9700פרו, מה שלי נראה לא הגיוני כל כך אבל.....

גם לא פרסמו שום בנצ'מרקים, בכולם מדלגים על ה9600, לא יודע מה יש להם נגדו :-[ .

יאיר.

פורסם

אני בספק אם הוא יעבור את ה9700PRO מפני שהוא מקביל בביצועים ל9800 שרק התחיל להמכר. אולי ה9600 עוד לא נשלח לאתרי הביקורות. אל תדאג, יומו יגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים