עבור לתוכן

מרגיש שהXONAR D2X לא נותן מספיק עוצמה לסאב,בעיה?

Featured Replies

פורסם

החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ?

דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..

פורסם

תנסה דרך התוכנה של הXFI להפוך את הסאב\סנטר

לפי דעתי יותר איכותי יותר קל ויותר טוב זה שתחבר את היציאה הדיגיטלית (COAXIAL) לרמקולים (אין ספק בכלל שיש יותר איכות שמע)

עוד פתרון זה היציאה האופטית שהיא ההכי טוב שיש מבין אפשרויות החיבורים

אשמח לשמוע על בחירתך!!

פורסם
  • מחבר

ביצעתי החלפה עם הסאב/סנטר ולא מרגישים שינוי כלשהו... אני כרגע עם הD2X ולא עם הXFI..

שני הכרטיסים האלו מספיק טובים בשביל להשתמש ביציאות האנלוגיות שלהם אחרת למה לקנות אותם...כך שלהשתמש ביציאה דיגיטליתת כזאת או אחרת לא מתאים לדעתי...

פורסם

msineo4plultra_io.jpg

אם זה הלוח שלך תשתמש ביציאה האופטית.

פורסם

למה להשתמש באופטי? ה-D2X ממיר טוב הרבה יותר ממה שהלוג'יטק עושים, חבל לא לנצל את זה. אני כבר לא מדבר על הדרייבר המאוד גמיש.

בנוגע לעוצמה של הסאב, יש כמה דברים שאתה צריך לבדוק. ראשית, אם בחרת שלא להדליק את החיתוך לסאב בכרטיס הקול, תוודא שהוא כן שולח לשם מידע (תריץ את הבדיקה של הדרייבר), ככה תוכל להיות בטוח שהכל מחבור כראוי. אחרי זה תבדוק את זה בסרטים ותראה האם הוא באמת עובד כאשר נשלח מידע אל הסאב (ולא רק כאשר נשלח מידע את הסטאליטים והקרוס מפריד את זה). לפעמים צריך לשחק עם התוכנות שלך במחשב לסדר את זה (אני מאוד אוהב את ה-FFDShow בשביל זה). אני עובד במחשב הנייח שלי (זה שמשמש אותי למוזיקה וסרטים) עם D2 ולא שמתי לב לשום מחסור בבאס מעולם. אם אתה רק רוצה להגביר אותו אתה יכול תמיד לשחק עם ההגדרות קול במיקסר של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

אנטולי תודה רבה על התשובה הרחבה...

הסאב אכן מקבל מידע אבל הוא עדיין נשמע חלש...יכול להיות שזה בגלל המעבר בין הכרטיסים אני עדיין רגיל לצליל של הX-FI...

אנטולי שאלה...טענת שהדרייברים של הXONAR מאוד מקיפים...ואני חייב לציין שהם מאוד מאוד דלים ביחס לדרייברים של קריאטיב...בעקרון הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ולא התקנתי אותו מהדיסק...יכול להיות שאין לי את הדרייבר המלא?.בכל זאת הוא שקל בסביבות ה11 מגה אם אני זוכר נכון...

פורסם

ראית את הביקורת על ה-D2 פה באתר? יש שם את רוב הדברים שמופיעים בדרייבר (מאז הוסיפו עוד כמה דברים). אני יכול להגיד שלי לא חסר בו שום דבר, וסביר להניח שאני נובר בו מעט יותר ממך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים