עבור לתוכן

מחשב נייד "13- 800$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד לקניה בארה"ב:

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר.

* גודל המסך? 13.3.

* משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב. מינימום 3 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, אבל לא חובה

* בלוטות? יהיה נחמד אבל לא חובה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250

* צורב DVD? מתלבט לגבי החשיבות, מה דעתכם? האם נחוץ?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שנים

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

חשבתי על Toshiba Satellite T135-S1310 בעל המפרט הבא:

Intel® Pentium® Processor SU4100

Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)

4GB DDR3 memory

320GB hard drive

LED backlit display

802.11n wireless

Bluetooth®

HDMI port

Integrated webcam

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=452843

מחיר 830$ עם אחריות מורחבת ל3 שנים

מה דעתכם? אשמח לשמוע על אופציות נוספות

תודה העזרה!

רועי.

פורסם

היות ואתה רוכש בארה"ב, אני ממליץ לך לקנות את ASUS UL30A-A2

1. גודל 13.3"

2. שוקל 1.5 קילוגרם

3. זמן סוללה 8~12 שעות בהתאם לשימוש

4. יש HDMI

5. אין בלוטות'

6. כונן קשיח 500 ג"ב

7. אין כונן CD כלל

8. יש אחריות בינ"ל של שנתיים

9. הוא יפה במיוחד (כסוף) ונוח מאוד (מקלדת מרווחת עם מקשים גדולים).

10. הוא דק מאוד, רק אינץ' אחד (2.5 ס"מ) עובי (יותר דק מהמקבוק לצורך העניין).

הוא נמכר בחנות AMAZON - שם אני קניתי אותו - תמורת 730 דולרים אמריקאיים

אתה יכול להתרשם ממנו פה:

http://www.amazon.com/UL30A-A2-Light-13-3-Inch-Silver-Laptop/dp/B002P3KMNU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=pc&qid=1263644056&sr=1-2

מציע לך בנוסף לקרוא את הביקורות עליו, לראות עוד תמונות שלו, ולהתרשם ממנו בסרטונים ביוטיוב (שבין היתר שמדגימים את יכולותיו)

סתם לידע כללי - הוא נמכר בארץ בחנות QSYS תמורת 4500 שקל בערך, ו כ נ ר א ה אמור להיות מיובא רשמית ע"י רונלייט באיזור פברואר

אני ממליץ על המחשב הזה באופן אישי :xyxthumbs:

פורסם

היות ואתה רוכש בארה"ב, אני ממליץ לך לקנות את ASUS UL30A-A2

1. גודל 13.3"

2. שוקל 1.5 קילוגרם

3. זמן סוללה 8~12 שעות בהתאם לשימוש

4. יש HDMI

5. אין בלוטות'

6. כונן קשיח 500 ג"ב

7. אין כונן CD כלל

8. יש אחריות בינ"ל של שנתיים

9. הוא יפה במיוחד (כסוף) ונוח מאוד (מקלדת מרווחת עם מקשים גדולים).

הוא נמכר בחנות AMAZON - שם אני קניתי אותו - תמורת 730 דולרים אמריקאיים

אתה יכול להתרשם ממנו פה:

http://www.amazon.com/UL30A-A2-Light-13-3-Inch-Silver-Laptop/dp/B002P3KMNU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=pc&qid=1263644056&sr=1-2

מציע לך בנוסף לקרוא את הביקורות עליו, לראות עוד תמונות שלו, ולהתרשם ממנו בסרטונים ביוטיוב (שבין היתר שמדגימים את יכולותיו)

אני ממליץ על המחשב הזה באופן אישי :xyxthumbs:

יש לי שאלה,היות ואני רואה שהמחשב של אסוס הוא די פופולארי פה,

יש לי כמה שאלות:

1. מי מייבא אותם רשמית לארץ? ואם יש לך תקלה מי המעבדה שאמורה לטפל בך.

2. האם יש להם אחריות בינלאומית או שהאחריות היא למדינה X או Y.

3. האם זה המחשב הראשון של אסוס או שהיו לך כבר כמה ואם כן, מהי רמת הגימור והאמינות של המחשב?

תודה רבה

פורסם

1. את הדגם הזה אף אחד עדיין לא מייבא רשמית. רונלייט - שהיא המשווקת הרשמית של לפטופי אסוס בארץ, מייבאת את ה-"אח" שלו ה- UL20A שהוא מאוד דומה רק שהוא 12 אינץ' וכמו כן את ה-UL50AG שהוא גם די דומה אבל 15 אינץ'. כשהמחשב ייובא באופן רשמי, זה ככל הנראה יהיה על ידם. היות והם המשווקים המורשים, הם גם אחראים לטפל בתקלות של אחריות בינ"ל של אסוס. אני אישית קיבלתי מהם מייל שאני מוזמן לבוא אליהם (התלוננתי על רעש מהמאוורר) אך שאני אדע שלחלקים חלופיים יכול לקחת עד 3 חודשים להגיע. זה לא הכי טוב שיכול להיות, אבל זה לפחות משהו. כשהוא ייובא רשמית, כנראה תהיה תמיכה טובה יותר.

2. האחריות היא כללית בינ"ל לשנתיים, ובנוסף יש לך אחריות של שנה על נזקים (שריפה, שיטפון, טורנדו, קפה שנשפך וכו') - סוג של ביטוח -- אבל זה אם אני לא טועה אתה חייב לממש מול החברה עצמה בחו"ל. ההבדל בין הראשונה לשניה היא שהראשונה היא אחריות שלהם כלפי המוצר, והשניה היא סוג של ביטוח מפני נזקים שאתה עצמך גורם.

3. לא היה לי אף לפטופ לפני כן בחיי, אבל יצא לי להתעסק עם מוצרים אחרים של ASUS (לוחות אם וכדומה) וכמו כן יצא לי להתנסות עם לפטופים אחרים בכל מיני סיטואציות. אני יכול להעיד ש:

א. מדובר בחברה רצינית בעלת מוצרים איכותיים

ב. הלפטופ הספציפי הזה הוא ברמת גימור טובה מאוד. המעטפת שלו היא מתכתית - מה שמקנה לו מעבר למראה מאוד יפה וייחודי - גם יציבות, קשיחות ואמידות. גם חלקי הפלסטיק נראים קשיחים ומהודקים היטב. המסך מחובר למחשב עצמו בשני צירים חזקים. עם כל זאת - המחשב הוא עדיין קל מאוד ואפשר להרים אותו עם יד אחת בקלות רבה. המשקל שלו דומה לזה של מחבת קטנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

עוד שאלות:

באמזון לא מופיע שום אינפורמציה לגבי האחריות שניתנת עם המחשב.

איך אני יודע שזה כולל שנתיים אחריות בין לאומית? האם ניתן או צריך לקנות אחריות אצל היצרן?

את המחשב של טושיבה מוכרים גם באמזון ב593$ אבל גם לגביו אני לא יודע איזה אחריות זה כולל.. ולכן אני חושב לקנות דרך היצרן ולהוסיף אחריות מורחבת ל3 שנים.

באופן כללי, אפשר לקנות אחריות בנפרד אצל היצרן או אצל היבואן בארץ?

פורסם

ממליץ בחום על ה-Asus UL30, הוא מחשב פשוט מעולה ומדהים בתכונותיו.

אני רכשתי את הדגם הזה מאמזון בכ-650$, מאז המחיר עלה מעט :P:

http://www.amazon.com/gp/product/B002P3KMVC/ref=s9_simi_gw_s0_p147_t2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1RC8WXZ151NXRQGKPKY7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

פורסם

דווקא האחריות מוזכרת באמזון באופן מפורש (אפילו עם תמונות):

http://www.amazon.com/UL30A-A2-Light-13-3-Inch-Silver-Laptop/dp/B002P3KMNU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=pc&qid=1263644056&sr=1-2#warranty

כתוב שם במפורש (וגם באתר היצרן) שזה כולל אחריות בינ"ל לשנתיים. אתה לא צריך לקנות שום דבר בהקשר הזה.

בכל מקרה אני לא בקיא בעניין - אבל עד כמה שאני יודע - בדרך כלל יש אפשרות לקנות הרחבה של האחריות (ואז למעשה זה משמש יותר כמו מעין ביטוח )

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת ביקורות לגבי ה ASUS UL30A-A2 ומספר אנשים דווחו על בעיות בטווח הקליטה של ה Wi-Fi.

האם נתקלת גם בבעיה כזאת?

יש למישהו ביקורת על הדגם של טושיבה?

פורסם

לא נתקלתי בשום בעיה ב-WIFI... קולט מצויין גם ממרחק 20 מטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים