פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מקרר עד 3 כוננים קשיחים במקביל ! שאני מסתכל על זה ממש מגניב השאלה אם זה מתאים לכל מארז ? http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000063&id=C_00000235&name=iCage&ov=&ovid=n&parent_cp=
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אני לא מבין מה ההתלהבות - יש כמה וכמה התקנים שכאלה מיצרנים שונים. לשאלתך - יתאים לכל מארז שבו יש לך 3 סלוטים 5.25" פנויים ברצף, אבל בשביל שזה אשכרה יהיה יעיל עדיף כמובן מארזים שיש בהם סבכת רשת מקדימה ולא "קיר" מוצק.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים יתאים לכל מארז שבו יש לך 3 סלוטים 5.25" פנויים ברצף, אבל בשביל שזה אשכרה יהיה יעיל עדיף כמובן מארזים שיש בהם סבכת רשת מקדימה ולא "קיר" מוצק. זה לא מספיק ברור? :
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר זה לא יתאים למארז שלי ? גם זה מגניב : הבעיה שזה עולה 320 ש"ח ממש יקר לא יודע למה ? אין משהו יותר זול ? יש גם מלא הוראות אזהרה ב PDF שהמחשב יכול להישרף " בתנאים קשים " ואסור להפעיל את המחשב עם זה " סערה , ברקים " והם ZALMAN רושמים שאם יקרה משהו הם לא אחראיים וזה יכול אפילו להגיע למוות ממש מפחיד
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים טל לא ממש הבנתי מה המטרה שלך בתרד ? להציג לנו דברים "מגניבים" ?מה אתה מחפש ? דרך לקרר את הכוננים שלך ?
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר כן רציתי לקנות את ה CAGE העניין שאני לא יודע אם זה יתאים לי למארז ואם כן זה לא יהיה מכוער ? פתאום חור עם מאוורר בחוץ ? או ששמים את הפלסטיקים השחורים עליו בסוף ומכסים אותו ? ב PDF של החברה לא מחזירים את הפלסטיקים השחורים , האמת שאני רוצה גם לשדרג את המאוורר של המעבד אבל המארז שקניתי מעפן הוא קטן בפנים אין כמעט מקום יש את ה 160W של AC אבל הוא " בומבה ענק " - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=245&page=spec הזרימת אויר שלו על הפנים אבל רשום 160W.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר אני רוצה לעשות שידרוג עצבני לכל המארז : גוף קירור למעבד , CAGE ל HDD , בקר טמפרטורה פאנל ... שיהיה משהו נחמד , כרגע יש לי מאוורר 12 מקדימה מאוורר 12 מאחורה ומאוורר 8 מהצד , הבעיה היחידה שהמארז דיי מעפן חשבתי " TT " מספר שהוא לא מציאה בזיג זג נתנו לי הרגשה שאני קונה יאכטה מאיזה שייח' סעודי , זה מארז גנריק כזה רק בחוץ הוא מרשים ויפה .
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים לפני הכל שנה את הכותרת למשהו ענייני..מה שהיה היה..להבא תתעיץ לפני בפורום..ולא ממש הבנתי מה כלוב לכוננים או פאנל שליטה יעניקו לך ? אם אתה מחפש להוריד טמפ'..תתחיל מלמדוד את הטמפ' של הרכיבים במאמץ..ואז תחשוב מה לשדרג..
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר הפאנל אני צריך ליופי שיראו טמפרטורה של מעבד , FAN , וואט W של ספק כח , כלוב בשביל שיקרר טוב את הכוננים הקשיחים ... במקום לשיר מאוורר מקדימה שהוא רק מקרר " באיזור " .
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים לפני הכל שנה את הכותרת למשהו ענייני..אתה מוזמן לעיין בפאנלים השונים בנמצאים בחנויות..יש כל כך הרבה..תראה מה נראה לך..הכלוב די מיותר..שכן מאוורר יהיה יעיל יותר..
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר אבל בכלוב המאוורר יושב " מדוייק " על 3 כוננים קשיחים ! את החיישן של הטמפרטורה " הכבל " מדביקים אותו על המעבד ? או על הצלעות של הגוף קירור ?
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים גם במארז שלך..המאוורר "ישב" מדויק אם תתקין 3 כוננים כמו שצריך..אין פה הרבה להנדס..תמיד כונן אחד יהיה באמצ..והשניים האחרים בצדדים..אתה לא מדביק אותו על המעבד..אתה יכול למקם אותו קרוב למעבד..אבל שלא יפריע למגע בין ההיטסינק למעבד עצמו !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.