עבור לתוכן

שאלה בקשר ל CAGE ובקר טמפרטורה פאנל

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות - יש כמה וכמה התקנים שכאלה מיצרנים שונים. לשאלתך - יתאים לכל מארז שבו יש לך 3 סלוטים 5.25" פנויים ברצף, אבל בשביל שזה אשכרה יהיה יעיל עדיף כמובן מארזים שיש בהם סבכת רשת מקדימה ולא "קיר" מוצק.

פורסם
  • מחבר

יש לי כזה מארז זה יתאים ? wrss.gif

פורסם

יתאים לכל מארז שבו יש לך 3 סלוטים 5.25" פנויים ברצף, אבל בשביל שזה אשכרה יהיה יעיל עדיף כמובן מארזים שיש בהם סבכת רשת מקדימה ולא "קיר" מוצק.

זה לא מספיק ברור? ::)

פורסם
  • מחבר

זה לא יתאים למארז שלי ?

גם זה מגניב :

91632914.png

הבעיה שזה עולה 320 ש"ח ממש יקר לא יודע למה ? אין משהו יותר זול ? יש גם מלא הוראות אזהרה ב PDF שהמחשב יכול להישרף " בתנאים קשים " ואסור להפעיל את המחשב עם זה " סערה , ברקים " והם ZALMAN רושמים שאם יקרה משהו הם לא אחראיים וזה יכול אפילו להגיע למוות ממש מפחיד

56648315.png

פורסם

טל לא ממש הבנתי מה המטרה שלך בתרד ? להציג לנו דברים "מגניבים" ?

מה אתה מחפש ? דרך לקרר את הכוננים שלך ?

פורסם
  • מחבר

כן רציתי לקנות את ה CAGE העניין שאני לא יודע אם זה יתאים לי למארז ואם כן זה לא יהיה מכוער ? פתאום חור עם מאוורר בחוץ ? או ששמים את הפלסטיקים השחורים עליו בסוף ומכסים אותו ? ב PDF של החברה לא מחזירים את הפלסטיקים השחורים , האמת שאני רוצה גם לשדרג את המאוורר של המעבד אבל המארז שקניתי מעפן הוא קטן בפנים אין כמעט מקום יש את ה 160W של AC אבל הוא " בומבה ענק " - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=245&page=spec הזרימת אויר שלו על הפנים אבל רשום 160W.

פורסם

טל בשורה התחתונה מה אתה מענויין להשיג ? קירור טוב יותר למארז ? למעבד ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות שידרוג עצבני לכל המארז : גוף קירור למעבד , CAGE ל HDD , בקר טמפרטורה פאנל ... שיהיה משהו נחמד , כרגע יש לי מאוורר 12 מקדימה מאוורר 12 מאחורה ומאוורר 8 מהצד , הבעיה היחידה שהמארז דיי מעפן חשבתי " TT " מספר שהוא לא מציאה בזיג זג נתנו לי הרגשה שאני קונה יאכטה מאיזה שייח' סעודי , זה מארז גנריק כזה רק בחוץ הוא מרשים ויפה .

פורסם

לפני הכל שנה את הכותרת למשהו ענייני..מה שהיה היה..להבא תתעיץ לפני בפורום..

ולא ממש הבנתי מה כלוב לכוננים או פאנל שליטה יעניקו לך ? אם אתה מחפש להוריד טמפ'..תתחיל מלמדוד את הטמפ' של הרכיבים במאמץ..ואז תחשוב מה לשדרג..

פורסם
  • מחבר

הפאנל אני צריך ליופי שיראו טמפרטורה של מעבד , FAN , וואט W של ספק כח , כלוב בשביל שיקרר טוב את הכוננים הקשיחים ... במקום לשיר מאוורר מקדימה שהוא רק מקרר " באיזור " .

פורסם
לפני הכל שנה את הכותרת למשהו ענייני..

אתה מוזמן לעיין בפאנלים השונים בנמצאים בחנויות..יש כל כך הרבה..תראה מה נראה לך..

הכלוב די מיותר..שכן מאוורר יהיה יעיל יותר..

פורסם
  • מחבר

אבל בכלוב המאוורר יושב " מדוייק " על 3 כוננים קשיחים ! את החיישן של הטמפרטורה " הכבל " מדביקים אותו על המעבד ? או על הצלעות של הגוף קירור ?

פורסם

גם במארז שלך..המאוורר "ישב" מדויק אם תתקין 3 כוננים כמו שצריך..אין פה הרבה להנדס..תמיד כונן אחד יהיה באמצ..והשניים האחרים בצדדים..

אתה לא מדביק אותו על המעבד..אתה יכול למקם אותו קרוב למעבד..אבל שלא יפריע למגע בין ההיטסינק למעבד עצמו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים