עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה בקשר ל CAGE ובקר טמפרטורה פאנל

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות - יש כמה וכמה התקנים שכאלה מיצרנים שונים. לשאלתך - יתאים לכל מארז שבו יש לך 3 סלוטים 5.25" פנויים ברצף, אבל בשביל שזה אשכרה יהיה יעיל עדיף כמובן מארזים שיש בהם סבכת רשת מקדימה ולא "קיר" מוצק.

פורסם
  • מחבר

יש לי כזה מארז זה יתאים ? wrss.gif

פורסם

יתאים לכל מארז שבו יש לך 3 סלוטים 5.25" פנויים ברצף, אבל בשביל שזה אשכרה יהיה יעיל עדיף כמובן מארזים שיש בהם סבכת רשת מקדימה ולא "קיר" מוצק.

זה לא מספיק ברור? ::)

פורסם
  • מחבר

זה לא יתאים למארז שלי ?

גם זה מגניב :

91632914.png

הבעיה שזה עולה 320 ש"ח ממש יקר לא יודע למה ? אין משהו יותר זול ? יש גם מלא הוראות אזהרה ב PDF שהמחשב יכול להישרף " בתנאים קשים " ואסור להפעיל את המחשב עם זה " סערה , ברקים " והם ZALMAN רושמים שאם יקרה משהו הם לא אחראיים וזה יכול אפילו להגיע למוות ממש מפחיד

56648315.png

פורסם

טל לא ממש הבנתי מה המטרה שלך בתרד ? להציג לנו דברים "מגניבים" ?

מה אתה מחפש ? דרך לקרר את הכוננים שלך ?

פורסם
  • מחבר

כן רציתי לקנות את ה CAGE העניין שאני לא יודע אם זה יתאים לי למארז ואם כן זה לא יהיה מכוער ? פתאום חור עם מאוורר בחוץ ? או ששמים את הפלסטיקים השחורים עליו בסוף ומכסים אותו ? ב PDF של החברה לא מחזירים את הפלסטיקים השחורים , האמת שאני רוצה גם לשדרג את המאוורר של המעבד אבל המארז שקניתי מעפן הוא קטן בפנים אין כמעט מקום יש את ה 160W של AC אבל הוא " בומבה ענק " - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=245&page=spec הזרימת אויר שלו על הפנים אבל רשום 160W.

פורסם

טל בשורה התחתונה מה אתה מענויין להשיג ? קירור טוב יותר למארז ? למעבד ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות שידרוג עצבני לכל המארז : גוף קירור למעבד , CAGE ל HDD , בקר טמפרטורה פאנל ... שיהיה משהו נחמד , כרגע יש לי מאוורר 12 מקדימה מאוורר 12 מאחורה ומאוורר 8 מהצד , הבעיה היחידה שהמארז דיי מעפן חשבתי " TT " מספר שהוא לא מציאה בזיג זג נתנו לי הרגשה שאני קונה יאכטה מאיזה שייח' סעודי , זה מארז גנריק כזה רק בחוץ הוא מרשים ויפה .

פורסם

לפני הכל שנה את הכותרת למשהו ענייני..מה שהיה היה..להבא תתעיץ לפני בפורום..

ולא ממש הבנתי מה כלוב לכוננים או פאנל שליטה יעניקו לך ? אם אתה מחפש להוריד טמפ'..תתחיל מלמדוד את הטמפ' של הרכיבים במאמץ..ואז תחשוב מה לשדרג..

פורסם
  • מחבר

הפאנל אני צריך ליופי שיראו טמפרטורה של מעבד , FAN , וואט W של ספק כח , כלוב בשביל שיקרר טוב את הכוננים הקשיחים ... במקום לשיר מאוורר מקדימה שהוא רק מקרר " באיזור " .

פורסם
לפני הכל שנה את הכותרת למשהו ענייני..

אתה מוזמן לעיין בפאנלים השונים בנמצאים בחנויות..יש כל כך הרבה..תראה מה נראה לך..

הכלוב די מיותר..שכן מאוורר יהיה יעיל יותר..

פורסם
  • מחבר

אבל בכלוב המאוורר יושב " מדוייק " על 3 כוננים קשיחים ! את החיישן של הטמפרטורה " הכבל " מדביקים אותו על המעבד ? או על הצלעות של הגוף קירור ?

פורסם

גם במארז שלך..המאוורר "ישב" מדויק אם תתקין 3 כוננים כמו שצריך..אין פה הרבה להנדס..תמיד כונן אחד יהיה באמצ..והשניים האחרים בצדדים..

אתה לא מדביק אותו על המעבד..אתה יכול למקם אותו קרוב למעבד..אבל שלא יפריע למגע בין ההיטסינק למעבד עצמו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.