עבור לתוכן

חברה סרט The A-Team (צוות לעניין ) צריך לצאת השנה -יש גם טרילר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם לי יהיה קשה בלי השחקנים המקורים -אבל מהברירות שהיו להם זאת לטעמי ההחלטה הטובה ביותר

לא רוצה סרט כמו צוות לעניין אם מרדוק זקן פנים זקן ומר T זקן

חוץ מזה אנשים משתנים אם השנים חוץ מהגיל

ברוקי בלבואה החליטו ללכת אם סרט דרמטי ככה שזה פחות או יותר הצליח

אבל אם מסתכלים על "ראמבו 4 " הסרט הזה היה מחורבן לגמרי ולא הייתי רוצה סרט צוות לעניין בירידות של ראמבו 4

וכמובן אין אפשרות אמיתית לעשות "צוות לעניין " דרמטי כי הסדרה הייתה קלילה ומוצפת בפעולה

אפשר אולי לעשות סרט בשם אחר אם 3 הכוכבים ששרדו או סרט טלוויזיה בתקציב יחסית נמוך אבל לא סרט הוליוודי לפחות לא לטעמי

דרך אגב לפי וויקי גם ל"פנים" ו"מרדוק" המקורים יהיה תפקיד בסרט כניראה קטן אבל יהיה תפקיד

לא יודע אם למר T יהיה איזה תפקיד או לא

פורסם

הבעיה העיקרית בצוות לעניין המקורי הייתה העלילה, כל פרק זה היה אותו רעיון- הם עוזרים למישהו מסכן, מנסים, נלכדים, מאלתרים משהו, בורחים ומצליחים.

אבל בסך הכל, אין סיבה מיוחדת שהסרט יהיה גרוע יותר (אובייקטיבית), למרות שמהטריילר העלילה נראת מופרכת מדי. (טנק מוצנח איתם בפנים ויורים בו באויר-WTH?)

פורסם
  • מחבר
הבעיה העיקרית בצוות לעניין המקורי הייתה העלילה, כל פרק זה היה אותו רעיון- הם עוזרים למישהו מסכן, מנסים, נלכדים, מאלתרים משהו, בורחים ומצליחים.

אבל בסך הכל, אין סיבה מיוחדת שהסרט יהיה גרוע יותר (אובייקטיבית)

תראה מכנים את זה טראש או משהו בסגנון (זבל בתרגום קריריני לעברית )

אבל יחסית לסוג זאת הייתה סדרה מצוינת לטעמי

הסדרה הייתה מאוד קלילה ומאוד מבדרת -זה לא שצריך לצפות מסדרות כמו צוות לעניין \הרקולס \וכו לאיזה משהו חזק כמו "להציל את טוראי ריין " לדוגמה

למרות שמהטריילר העלילה נראת מופרכת מדי. (טנק מוצנח איתם בפנים ויורים בו באויר-WTH?)

אבל ככה הסדרה הייתה

אתה לא זוכר שהיו לוקחים רכבים אזרחים ואופכים אותם לרכב מלחמתי ? (בכוונה לא אומר צבאי)

היו המון שטויות בסדרה וזה מה שהיה כיף בה

גם גימס בונד ומת לחיות לא בדיוק מציאותים והמון אנשים אוהבים אותם

פורסם

השם The A team היה צריך להישאר בספרי ההיסטוריה ולא לצוץ שוב.

גם מאז שון קונרי ורוג'ר מור בסרטי ג'יימס בונד היו צריכים לסגור את הבאסטה

אבל מה לעשות, הקולנוע היום תעשייה של כסף ואפקטים, מעבר לזה... אין!

---

בקשר לצוות לעניין, כאחד שגילו די מופלג(32) ושגדל על כל הסרטים והסדרות הטובים של פעם,

צוות לעניין, היתה סדרה מעולה ואחת הטובות.

השחקנים, אחד, אחד פשוט היו תפורים על התפקיד.

אין לי ציפיות מהסרט, הרי הכתובת על הקיר, רימייקים SUCKS!

אחד הציטוטים האהובים עליי:"If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team"

ממשפט זה למעבר למציאות שלנו, לפעמים אין ברירה, צריך לקחת את החוק לידיים.(ואני דוגל בכך)

פורסם
  • מחבר

נכון שהרבה רימיקים יוצאים מסריח אבל עדיין יש לפעמים טובים

סתם לדוגמה "מסע בין כוכבים" האחרון היה סוג של רימיק ולטעמי די מוצלח

נכון שזה לא איזה סרט ענקי אבל סך הכל סרט טוב ואולי יחסית לסרטים המסריחים שיצאו לסדרה הכי טוב עד היום

בנוגע לצוות לעניין -קודם כל זה מצולם ברזולוציה גבוה שזה כבר היתרון

מעניין אם בסדרה המקורית צילמו במצלמות איכותיות ויש חומר שיכול לקבל גרסאות בלו רי

אני בספק אבל אפשר לקוות

פורסם

לפעמים אין ברירה, צריך לקחת את החוק לידיים.(ואני דוגל בכך)

אתה מוזמן להצטרף למשפחת אלפרון. הם הלכו צעד אחד קדימה עם קו המחשבה שלך, הם לא רק לקחו את החוק לידיים, הם גם קובעים מה החוק.

מדליק לא?! :xyxthumbs:

פורסם

לא נסחפת אה...

יש הבדל גדול בין קו המחשבה שלי למה שאתה חושב.

פורסם

אתה מוזמן להבהיר אותו, כי ההבדל הגדול נראה לי דווקא מאוד קטן

אתה מציע שאנשים כמוני וכמוך יפרשו את החוק בעצמם, יחליטו מי אשם ומי לא (כלומר יהיו השופטים) וגם יתנו את גזר הדין במקום

זה לא מה שמשפחת אלפרון עושה?

פורסם

אין צורך לערב את המשפחה הזאת, יש טובים יותר ופחות.

בחוק יש יותר חורים מבגבינה שווייצרית וסדרה כמו צוות לעניין באה לסתום את החורים האלה.

זה אידיאל שאני מאוד מעריץ.

---

נלך רחוק יותר, רובנו מכירים את צ'רלס ברונסון ששיחק בסדרת סרטים של "משאלת מוות".

הלוואי והיה ויג'ילנטה(מנקה רחובות) שכזה.

^

המון פושעים בארץ הייתי מעלה על הרכבת הזאת...

פורסם

הבעיה היא שאנחנו לא חיים בסרט.

זו המציאות. וחיים של אנשים זה לא משחק ילדים.

לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לחיות במדינת חוק שבה יש מערכת משפט מסודרת וכל אדם הוא חף מפשע עד שתוכח אשמתו.

זה לא "אידיאלי" - אבל זה עדיף על האלטרנטיבה. לך למקסיקו או קולומביה, יש לך שם הרבה אנשים ש-"סותמים חורים" ו-"מעלימים" את מי שצריך.

כמובן ש-"מי שצריך" זה עניין שנתון לפרשנות, אבל למה הפרשנות שלי או שלך טובה יותר משל ברוני סמים?

פורסם
  • מחבר

חברה חברה חברה

זה דיון על "צוות לענין " -יש דיון על משטרת ישראל בבקשה את הדברים האלו תיקחו לשם

בצוות לענין לא זכור לי מקרה אחד שמישהו מת בפרק -אולי אני טועה אבל גם אם כן לא היו הרבה מקרים כאלו לפחות

וזה למרות טונות של טונות של כדורים ופיצוצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים