פורסם 2010 בינואר 1515 שנים קבלו טרילר טוב ברור שאחרי הרבה זמן היו צריכים להחליף את השחקנים מהסדרה המקורית בשחקנים צעירים יותר ואם אני לא טועה לפחות אחד מהסדרה המקורית מת מזמן אבל סך הכל בהתחשב שהיו צריכים לעשות "השתלת לב " כדי לעשות סרט בזיכיון הזה הטרילר ניראה לי טוב ושומר על הרוח של הסדרה (לטעמי השחקנים בסדרה המקורים היו הלב של הסדרה ) אני באמת מקווה שהטרילר ישקף את איכות הסרט
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים ראיתי את הטריילר, תועבה!!!אסור היה לעשות סרט לסדרה הזאת... היחידים שיוכלו להנות ולראות אותו זה אלו שלא ראו את הסדרהB.A. Baracus זה המיסטר T האחד והיחיד! לא יהיה מיסטר T מלבדו!
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים :hizuk:השם The A team היה צריך להישאר בספרי ההיסטוריה ולא לצוץ שוב. כרגע יש לאנשים בעיקר זכרונות טובים שקשורים לזה, ואין מצב שקאסט חדש (ללא Mr.T בעיקר) יצליח למלא את הנעליים הענקיות שהשאירו להם. זה פשוט הולך להרוס.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים לי אישית זה לא כל כך מפריע שעשו מזה סרט, אבל למה אני לא שומע בטריילר את המנגינה המקורית?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים הטרילר נראה רע(מין חיקוי של DIE HARD 4) וכנראה שכך יהיה גם הסרט. והם אפילו לא טרחו להשתמש בTHEME SONG של A TEAM http://www.youtube.com/watch?v=yrK0rZj6pes
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים זה רק אני או של-MR.T יש מגן דוד תלוי על הצוואר?!?!יש לו 5 קילו על הצוואר... בדרך גם מגן דוד
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אני חובב של RAPAGE JACKSON.... מקווה שהוא לא יעשה לעצמו פדיחות יותר מידי בתור מיסטר T ויחזור לזירה לשם הוא שייך.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים באיכות הרבה יותר טובה. ברור לכם שהסרט יהיה גרוע, אבל זה בסדר כי הסדרה גם היתה גרועה, פשוט לא שמנו לב לזה כי הינו ילדים. בדיוק כמו שלא שמנו לב לאף אחת מהבדיחות המיניות בסדרות הילדים.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים בדיוק כמו שלא שמנו לב לאף אחת מהבדיחות המיניות בסדרות הילדים. אפשר לדעת איזה סדרות ראית?!
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר באיכות הרבה יותר טובה. ברור לכם שהסרט יהיה גרוע, אבל זה בסדר כי הסדרה גם היתה גרועה, פשוט לא שמנו לב לזה כי הינו ילדים. בדיוק כמו שלא שמנו לב לאף אחת מהבדיחות המיניות בסדרות הילדים. הסדרה הייתה מצוינת עשו שידורים חוזרים לפני כמה שנים באחד הערוצים שירדו כבר ועדיין היה מאוד כיף לצפות בה -טוב אולי חוץ מהפרקים היותר מאוחרים שכבר ניגמר להם הרעיונות בכל מקרה נכון שזאת לא בדיוק סידרה מציאותית או מתוחכמת אבל זאת סדרה שמאוד כיף לצפות בה בעניין הסרט בדרך כלל שעושים סוג של רימיק לדבר קלאסי יהיו כאלו שיתלוננו לפעמים בצדק ולפעמים לא וחבל באמת שבזמן שהסדרה הייתה פופולארית לא עשו סרט כזה -אבל זה מה יש ולפי הטרילר ניראה שיתאמצו לשמור על אותם שטויות שהיו בסדרה וניסו לקחת שחקנים כמה שיותר דומים שזה נחמד ומי שאמר שבטרילר אין את אותה מוזיקה מהסדרה חצי צודק כי כן יש כמה צלילים מהמוזיקה וגם את הכותרת מחוררת בכדורים
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים הסדרה הייתה מעולה.והתגעגעתי לואן השחור הזה, שנים שנים.הסרט לא יהיה טוב כמו הסדרה - כי אלה היו השחקנים שעשו אותה.אבל בכל זאת אני מקווה שהסרט יהיה מעניין בלי קשר לסדרה\לשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.