פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון).בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות.מה עליי לעשות??נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים בהתקנה של XP אתה צריך להגדיר את השפות שבהן אתה משתמשלא יודע איך לשנות את זה ככה...
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים לך לcontrol panel ואז שמה יש לך אזורים שפות משהו כזה ושמה אתה צריך להגדיר את העברית
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר הגדרתי שם וזה עדיין. אולי אני צריך איזה lanaguage pack או service pack אין לי מושג מה זה יכול להיות.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים לא צריך כלוםכנס לcontrol panelregional and language settingslanguagesסמן את ה-V הראשון (install files for complex...)תעשה OKכנס שוב ל-regional and language settingsבחלון שעלה לך תבחור Hebrew למעלה ו-Israel למטהתעבור ל-advanced ותבחר שם hebrewזהו
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים ותעשה ! נשאל כבר עשרות אלף פעמים. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=24893;start=msg232543#msg232543
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.