עבור לתוכן

האם המעבד Intel Core i3-530 יכול להריץ סרטי HD וסרטי FULL HD נקי בלי קרטועים?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם אני יכול להתפשר על המעבד Intel Core i3-530 במקום הI5 היקר יותר.

כאשר המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו וצפייה בסרטי HD וFULL HD.

במעבד הנוכחי (פנטיום 4, 2.8 ג'יגה הרץ), בעת צפייה בסרטי HD רגילים, משאבי המעבד מגיעים ל75% עם מקודדים מיוחדים ובלעדיהם מגיע ל100%.

תודה

פורסם

עם יש לך כרטיס מסך מספיק חזק ,אז כן ,הוא אמור להיתמודד בלי בעייה .

עם אתה מדבר על המובנה שבתוך המעבד ,אז לפי מה שאני זוכר ,בi5 ובi3 יש אותו כרטיס מובנה (אולי עם הבדל של תדר ).

פורסם

ישנה יחידת עיבוד גראפית מובנית במעבד שמסוגלת לשימושים הנ"ל ואין שום סיבה לקנות גם כרטיס מסך יעודי. וחוץ מזה, למה שיחידת העיבוד לא תהיה מסוגלת לזה? ה-GMA3100 עושה זאת כבר שנים.

:screwy:

אז בקיצור, התשובה לשאלה בכותרת היא - כן. אבל תפרט על השימושים ועל שאר המפרט.. כי אולי יהיה עדיף כאן שילוב אחר.

פורסם

מה השימוש העיקרי במערכת? אינטרנט וצפייה בסרטים זה שטויות.. אם זה השימוש הראשי אז לא צריך לקחת מעבד יותר מידי חזק. אם אתה מתעסק הרבה בעריכת סרטים ואפילו מתפרנס מכך אז אולי כדאי להשקיע במעבד חזק יותר.

אם עריכת סרטים זה תחביב או לפחות פעולה שאתה לא מבצע בתדירות גבוהה אז אין צורך להתייחס לזה כאל שימוש עיקרי. במקרה הזה הייתי מציע לקנות לוח AM3 מבוסס 785G עם מעבד כמו Athlon II X3 425. אפשר אפילו לקנות רק 2GB זיכרון לשימושים שלך.

לסיכום, לא נשמע שהשימושים/דרישות מהמערכת כלל הולמות את התקציב שהצבת.

פורסם

כן!

דרך אגב, הכרטיס מסך מיותר, גם המובנה מריץ HD חלק

פורסם

שים לב,

אם תרצה להסתמך על הכרטיס הגרפי המובנה

תצטרך להחליף את הלוח אם מ P55 לH55 שעולה יותר, ורק הוא תומך בתכונה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים