עבור לתוכן

המלצה למחשב DELL עד 4,500 ש"ח (קנייה בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה.

כונן קשיח - לפחות 320GB.

זכרון - 4GB.

מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4).

האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...?

אשמח לקבל ממכם המלצה.

תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל :)

פורסם

תנסה את הלנובו T510 החדש.. הוא דיי מזכיר את מה אתה מחפש, מחשב שבנוי טוב מאוד, עם מסך 15.6 אינצ' וכרטיס גרפי לא מובנה

פורסם

ה- XPS 16 אכן עשוי מחומרים קשיחים ועמידים, אבל בגימור מבריק בניגוד למאט של הלטיטוד, ואני לא מתכוון רק למסך אלא למחשב כולו.

אבל אכן הוא בנוי טוב (ומשלם על כך במשקל ).

גם לסדרת הסטודיו של דל יש מסכי 15.6, כרטיס גרפי נפרד , איכות בנייה גבוהה ומחיר שנכנס לתקציב שלך בקלות.

ה-T510 של לנובו אכן נשמע כמו מחשב טוב. עד כה סדרת T הייתה מצויינת.

ישנו גם מחשב חדש, INSPIRON 15, עם מסך 15.6, מעבד i5 , כרטיס מסך נפרד ומחיר זול מהאחרים, אבל בדר"כ סדרת האינספירון בנוייה מחומרים פחות קשיחים ועמידים מהלטיטוד, ה XPS , הסטודיו , או ה T של לנובו.

פורסם
  • מחבר

ה- XPS 16 אכן עשוי מחומרים קשיחים ועמידים, אבל בגימור מבריק בניגוד למאט של הלטיטוד, ואני לא מתכוון רק למסך אלא למחשב כולו.

אבל אכן הוא בנוי טוב (ומשלם על כך במשקל ).

גם לסדרת הסטודיו של דל יש מסכי 15.6, כרטיס גרפי נפרד , איכות בנייה גבוהה ומחיר שנכנס לתקציב שלך בקלות.

ה-T510 של לנובו אכן נשמע כמו מחשב טוב. עד כה סדרת T הייתה מצויינת.

ישנו גם מחשב חדש, INSPIRON 15, עם מסך 15.6, מעבד i5 , כרטיס מסך נפרד ומחיר זול מהאחרים, אבל בדר"כ סדרת האינספירון בנוייה מחומרים פחות קשיחים ועמידים מהלטיטוד, ה XPS , הסטודיו , או ה T של לנובו.

תודה על התשובה המפורטת... יש אפשרות לבחור את זה מאט ? כי אני יודע שיש אפשרות להוסיף כיסוי עור כזה... אז השאלה מה זה אומר והאם אפשר לשנות את הקטע המבריק כי תכלס זה משהו באמת מעיק..

פורסם

עד כמה שידוע לי אין אפשרות לבחור בין מאט למבריק ב XPS 16 . גם פס העור אינו אופציה אלא סטנדרט, אבל חוץ ממנו המחשב כולו בגימור חלק, כזה שממגנט טביעות אצבעות... זה לא בהכרח מפריע, אבל זה פשוט שונה לגמרי מהגימור של הלטיטוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים