פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות.לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי.יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים סביר להניח שיהיה שינוי לטובה אלא עם כן היה לך כרטיס התומך ב 6 ערוצים ואו היתה לו כניסה אופטית וקואקסיאלית.עם היה לא את החיבורים הרגילים אז הכרטיס הזה של creative הרבה יותר טוב.Creaitve הכרטיסים שלהם זה רמה אחת מעל כולם.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים הכרטיס הזה הוא מאוד סטנדרטי ולא יספק לך איכות מדהימה במיוחד אבל סביר להניח שיהיה שיפור קל מהכרטיס הקודםדרך אגב, אין לך אחריות על הלוח אם?
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - הכרטיס הבא שלי! (הצלחתי לשכנע את השכן שלי לקנות את הכיליה השניה שלי...)
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אתה יכול להסתדר יופי עם כליה אחת וריאה אחת...אבל זה קצת קשה להיות בלי שתי כליות
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים ההרקולס פורטסימו 3 אכן כרטיס מצוין אבל שים לב שיש לו יציאה אופטית דיגיטלית .וסקורפיון למה אתה צוחק שהכרטיסים של קרייטיב זה רמה אחת מעל כולם זה באמת נכון, יש רק את ההרקולס פורטיסימו 3 והחבילה שלהם עם הפאנל חיצוני שטובים מאד גם.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים ההרקולס פורטסימו 3 אכן כרטיס מצוין אבל שים לב שיש לו יציאה אופטית דיגיטלית .וסקורפיון למה אתה צוחק שהכרטיסים של קרייטיב זה רמה אחת מעל כולם זה באמת נכון, יש רק את ההרקולס פורטיסימו 3 והחבילה שלהם עם הפאנל חיצוני שטובים מאד גם.בטח.....מה עם M-AUDIO? AUDIOTRAK?וגם להרקולס יש מספר מוצרים לא פחות טובים.ועל הדרייברים של קריאטיב לא נתחיל לדבר בכלל, זה נפילה בכללל.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מכל הדיון הזה אני רוצה להבין דבר אחד - איך נהרס לך כרטיס ONBOARD , כיוון שבמקרה כזה אין ממש כרטיס - מה בדיוק קרה ?תראה אני יכול להגיד לך מתוך נסיון (אבל רק עם מערכת חלקים נורמאלית) שהלייב סיפק איכות טובה יותר בצורה מורגשת על המערכת הנ"ל מכרטיסים פשוטים יותר גם של קריאטיב עצמה והיתי מאוד מרוצה ממנו , עברתי לאודיג'י כי היתי צריך FIREWIRE וחשבתי שהוא ישפר עוד את הסאונד , אמנם היה שיפור אך הוא היה הרבה יותר זניח, ה BOOST הרציני נעשה ממעבר לLIVE.ככה שהLIVE הזה לא רע , אבל הוא קצת מיושן וידוע בבעיות תאימות מסוימות , ככה ש : אל תקח פחות ממנו , אבל תבדוק הצעות של חברות אחרות במחיר דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.