פורסם 2010 בינואר 1415 שנים שלום כולם..אני רוצה לחבר את מערכת הרמקולים 5.1 שלי ( שהיו מחוברים למחשב עד עתה ) לטלויזיה.הרמקולים שברשותי הם Creative T6060איך אני מחבר את הרמקולים לטלויזיה? באיזה כבלים להשתמש?תודה רבה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר כמה ואיזה קונקטורים יש למערכת הרמקולים ?איזה טלויזיה ?חיבורים מהסאב ( שבו גם המגבר ) למחשב.. אני לא יודע איך קוראים לחיבורים האלה אבל אלה שמתחברים לכרטיס אודיו שבמחשב..חיבורי הטלויזיה:HDMI, קומפוננט, קומפוסיט, VGA, RF, audio out
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר אפשר לחבר את כל ה5.1 לשם ?עריכה: בדקתי והכניסות שבטלויזיה לא מתאימות לחיבור של הכבל שאמור להתחבר לכרטיס קול במחשב..יש כבל שיתאים.?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אני לא מכיר את המערכת רמקולים הזאת, אם זה 5.1 אמיתי עם 6 ערוצים נפרדים אז אתה תזכה לשמוע רק בשני רמקולים, אבל אם המערכת הזאת לוקחת 2 ערוצים ומפצלת אותם לכל הרמקולים אז אתה תשמע בכולם.כל זה בהנחה שהיציאת אודיו בטלויזיה היא דו ערוצית (סטריאו).
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר אני לא מכיר את המערכת רמקולים הזאת, אם זה 5.1 אמיתי עם 6 ערוצים נפרדים אז אתה תזכה לשמוע רק בשני רמקולים, אבל אם המערכת הזאת לוקחת 2 ערוצים ומפצלת אותם לכל הרמקולים אז אתה תשמע בכולם.כל זה בהנחה שהיציאת אודיו בטלויזיה היא דו ערוצית (סטריאו).אין אפשרות לחבר את כולם באיזו קומבינה?ותראה את העריכה לתגובה שלי למעלה..אני ממש מודה לך על העזרה!
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים יש מתאמים מ- PL ל- RCA ולהפך.בשביל לשמוע בכל הרמקולים צריך מפצלים.זה דברים שאפשר להזמין באינטרנט או לגשת לחנות אלקטרוניקה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר אתה יכול בבקשה לקשר אותי לדף קנייה באינטרנט כדי שאדע איזה כבלים אני צריך?כדי לחבר את כל החמישיה פלוס הסאב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.