עבור לתוכן

ניתוקים בראוטר 6424N לאחר הגדרת פורטים לביטורנט, והבדל בין NAT ל-Port Forwarding

Featured Replies

פורסם

היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים.

ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא.

כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים?

האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD?

ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding?

תודה.

פורסם

כמדומני , Port Firewalling אחראית את הפורטים.

יכול להיות שלא הגדרת את הראוטר בכרטיס הרשת שלך, יש הסברים מפורטים על כך בחוברת המסופקת איתו.

אם תסתבך אפרט לך את הדרך

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להגדיר את הראוטר בכרטיס הרשת שלי? אפשר הסבר קצת יותר מפורט?

תודה.

פורסם
  • מחבר

הנושא מוכר ובוצע, אך נראה לי כי הבעיה טמונה במקום אחר, איפהשהו בפתיחת הפורטים, כיוון שכאשר תוכנת הטורנט סגורה הניתוקים לא קיימים.

פורסם

אולי כמות החיבורים גדולה מדי.

אני מציע לך לנסות להוריד את כמות החיבורים בתוכנת הטרנט

פורסם

port firewalling? מושג חדש.

בכל מקרה הכוונה לport forwarding.

ההבדל בין NAT ל port forwarding ?! זה כמו לשאול מה ההבדל בין אופנוע CBR 900 לבין קלאץ'.

אני מאמין שיש את המושגים האלו בסטיקי אבל בכל אופן.

NAT- זהו חלק שיש בנתב שמאחד את הרשת הפנימית עם הרשת החיצונית. יותר נכון שגורם להם לדבר אחד אל השני ולא מאחד אותם. הכוונה לWAN וLAN.

מקשר בין הWide Area Network לבין ה Local Area Network.

port forwarding- פתיחה של פורטים לאי פי מסויים.

שPONGO אמר להגדיר בכרטיס רשת הוא התכוון לאיי פי סטטי. למה?

כשאתה פותח פורטים אתה פותח אותו לIP מסויים ברשת הפנימית. ויש מצב שמחשב אחר ברשת מתחבר ומקבל את הIP הפנימי הזה. לכן יש צורך להגדיר בנתב/כרטיס רשת שמחשב מסויים יקבל IP אותו בחרת לעשות לו PORT FORWARDING .

אם זה בנתב זה לפי כתובת MAC ואם זה בכרטיס רשת אתה פשוט מגדיר לו IP סטטי בכרטיס רשתLOCAL AREA CONNECTION >TCP/IP.

וכן שאתה פותח פורטים אתה צריך להגדיר גם לUDP וגם לTCP- זה פשוט פרוטוקולים שפועלים אחרת- יש תוכנות שפועלות עם TCP ויש כאלו שפועלות עם UDP.

מקווה שהייתי ברור.

לגביי פתיחת פורטים תשתמש באתר www.portforward.com אתר מצויין לפי תוכנה+לפי נתב.

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים