עבור לתוכן

FPS נופל במשחקים בזמן מחזורי 4850HD Windows 7

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה רק מאז שהתקנתי את Windows 7 בפעם שניה. אני משחק במשחקים (נניח Street Fighter 4) ומדי פעם יש נפילת Frame Rate מעצבנת שתוקעת את המשחק לכמה שניות ואז שוב זה עולה חזרה ל 60FPS

הורדתי את ההגדרות של המשחק no AA no TF כלום... וזה עדיין קורה.

התקנתי דרייברים חדשים לכ.מסך.

אפילו שיחקתי קצת עם ההגדרות בביוס... אין שום דבר לא משפיע על זה.

אני עם OC למעבד אבל לא נגעתי בהגדרות האלו ועם ההתקנה הקודמת של 7 זה עבד מעולה.

מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

תבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס, אתה יכול לעשות את זה עם OCCT במחבן GPU TEST ותעדכן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הרצתי GPU TEST במשך שעה.. במנוחה היה 39 מעלות במאמץ 63 הבדיקה עברה בהצלחה

פורסם

אוקיי, אז כניראה שהבעיה היא לא בכרטיס... תבדוק טמפרטורה למעבד בעזרת אותה תוכנה ( CPU-OCCT )

פורסם
  • מחבר

הרצתי CPU TEST לשעה. המעלות הגיעו ל 64 למעבד. 97-100% מאמץ

פורסם

בעיה של טמפרטורות אין לך,

הבעיה היא קבועה ?

נסה לבדוק אם אנטי וירוס רץ ברקע, תבטל איחוי אוטומטי, תסרוק וירוסים / רוגלות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי הכל חוץ מהקטע עם האיחוי שלא מצאתי אם זה רץ אוטומטית או לא. עדיין נפילות FPS מדי פעם.

אולי הדרייברים החדשים דפוקים ?

ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס קול ליתר ביטחון אבל האיכות סאונד השתנתה לי ושמעו מגעיל אז עשיתי roll back

פורסם

יש לך איזשהו פרוסס שכנראה תופס הרבה CPU פעם בכמה שניות.

פשוט תחפש אותו ותכבה אותו כשאתה משחק.

אצלי זה ה-SQL SERVER שעושה את זה...

פורסם
  • מחבר

לא אין, עקבתי אחרי הפרוססים עם ה Performance Manager של WIN לא ראיתי שום חריגות.

בדיסק לעומת זאת מדי פעם יש מקטע של כתיבה וקריאה , אבל גם זה קורה המון והמשחק לא נתקע תמיד

אני לא מבין מה הבעיה המשחק הזה אמור לרוץ על 60 fps קבוע בלי AA על 1050X1680 עם המערכת שלי בדוק...

פורסם

תנסה לבדוק אם זה קורה גם במשחקים אחרים - אם כן אז זה מוביל לפרוסס סורר לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי guitar hero 3 עליו אני שיחקתי עם כל ההגדרות על high בלי בעיה. עכשיו אני מקבל FPS נמוך כל פעם שעושים close up על אחד מחברי הלהקה וגם השיער שלהם זז מוזר.. כאילו הוא מתעופף אבל בקצב ממש מהיר... זה נראה מגוכך...

פורסם

3 דברים שאני עושה ומסדרים לי בעיות מהסוג הזה ( לא יודע עד כמה הם קשורים, אבל לי הם עוזרים )

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפני הרבה שנים היתה לי בעיה כזו (עם win98, כן הרבה שנים :silly:), בכל מקרה זה היה קשור לכרטיס רשת ולהגדרות.

אני לא זוכר בדיוק מה היה הפיתרון אבל תבדוק שם, מה יש לך להפסיד? אני חושב שזה היה משהו שקשור ל-DHCP

בהצלחה, אני יודע כמה שזה יכול לבאס ולהרגיז,

לא יכול להגיד שאני מתגעגע לבעיות האלה למרות שכשאתה פותר אותם אתה מרגיש חצי גאון :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הרעיונות, Lanzar עשיתי כל מה שהצעת... לא השפיע כלכך.

DrizziTx לא מצאתי משהו שקשור ישירות ל DHCP ולהגדרות התקנתי דרייברים חדשים לכ.רשת עדיין יש בעיות

חזרתי אחורה בדרייברים ל 8.12 (הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס) GH3 רץ בלי הבעיות המוזרות של הטקסטורה אבל עדיין לאט... וב SF4 יורד מדי פעם ל 40 FPS ושוב עולה ל- 60 מה שהורס את כל חווית המשחק...

עריכה:

טוב ביטלתי את הפרוסס של SQL וחזרתי לדרייברים אחרים CCC 9.3 .... וסופסוףףףףףףףףףףף זה פועל נורמלי ! שיחקתי עכשיו חצי שעה בלי שום תקיעה.. ><

אני מבסוט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים