עבור לתוכן

ביצועי מחשב, מצב כללי..

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט.

יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה.

משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!!

צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה..

חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הופיעו מיד!!

מה אתם חושבים??

[attachment deleted by admin]

פורסם

דבר ראשון ברקע שלך רץ אנטי וירוס,שמכביד כנראה על פתיחת כונן C בגלל הסריקה שמתבצעת בו .

תנסה לכבות את האנטי וירוס לגמרי ולבדוק את הנושא,לא יעזור תנסה למחוק אותו לגמרי ולראות איך המצב בלעדיו,אם הוא משתפר אז מצאתה את הסיבה אם לא נמשיך לבדוק.

פורסם

משהו ללא ספק מעמיס את המעבד ואת הזיכרון

פורסם
  • מחבר

האנטי וירוס לא קשור לעניין, זה עוד היה לפני שהוא בכלל הותקן!

מצאתי איזה תהליך מעמיס על המעבד, וזה לא נראה טוב (בתמונה).

כשלקחתי את התמונות שום תוכנה או חלון לא היו פתוחים!

System Idle Process נמצא קבוע מעל 90 !!

פורסם

זה בסדר, זה בעצם אחוז המעבד שלא בשימוש..

מה שכן יש שימוש רציני בזיכרון תגלול למטה עד הסוף ותבדוק מה לוקח כל כך הרבה זיכרון.

פורסם
  • מחבר

הנה..

למה בכלל יש כל כך הרבה תהליכים כאלה ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים