פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים ביום כיפור אסור לחתוך/לגזור. קאפיש? ואם זה יהיה דחוף?... ממש דחוף... אז תתאפק? או שפשוט לא תנקה?...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים ואם זה יהיה דחוף?... ממש דחוף... אז תתאפק? או שפשוט לא תנקה?... זאת בדיוק הסיבה שמכינים מראש : .
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר אני צם, לא מדליק טלויזיה/מחשב/רדיואבל אור כןולא מכין לפני זה נייר טואלטלא צריך להגזים בשום כיווןלא לאכול כאילו אין מחר או לצום כמו חרדי....
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחפף.ביום כיפור אסור לחתוך/לגזור. קאפיש? ולקרוע? ;D אפשר היה להוציא את הנייר טואלט מחוץ לאיסור ושניה אם אפשר הבהרה מה אסור ביום כיפור לעשות מבחינה כללית?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אבל אור כןאור אני מדליק בכמה מקומות בבית (סלון, שירותים, פרוזדור) והוא נשאר דלוק עד צאת החג. עכשיו אל תגדו לי: "לאן אנשים מגיעים" ...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים יענו באמת אתם לא מדליקים חשמל? זה לא מדכא? חחחחההורים שלי בחו"ל אחותי מביאה את כל החברים שלה ורואים פה רצף של סרטים שהורדתי... עם הרבה אוכל...הכי כיף אני אומר...מדכא מוות, יום שלם לשבת מול המחשב והטלוויזיה ורק להסתכל עליהם :'( לא נורא, באמת אני חייב להקדיש זמן לקריאת ספרים לבית ספר
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים כל מי שלא צם הולך קפוט?נו באמת! מה אתם ילדים בכיתה ג'?תתבגרו כבר עם השטויות האלה...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים לא מבין בדיחה, אה? ;Dזה בכלל לא מצחיק אחרי מה שאדון מישה או מיקה או שפיקה (לא זוכר את השם שלו) כתב בתחילת הדיון.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים תרד מהקטע של הרייסים, לפחות תכבד אחרים. גועל נפש...אני באמת לא מבין מה גועל נפש אני לא עושה את זה בתוך העיר אלא בכבישים בין עירוניים שלא יהיה סכנה שאני יפגע במישהו ואף אחד לא שומע או רואה...למה אני צריך לכבד את הרצון שלך ואתה לא יכול את שלי? אתה רואה זה הבעיה של הדת הכל חד צדדי ובדרך כלל לטובתה...אני מכבד את הצום בדרכי שלי...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים ושניה אם אפשר הבהרה מה אסור ביום כיפור לעשות מבחינה כללית? זה מה שאני עושה: לא מדליק שום מוצר חשמלי או אש. לא נוסע ברכב. לא כותב. לא גוזר/חותך/קורע או איך שתרצה להגדיר את זה . כמובן שגם לא מכניס לגוף שום נוזלים או מזון. אמממ... אני מניח שיש עוד פשוט לא עולה לי בראש. יותר פשוט שאגיד לך מה אני עושה, לא? אז ככה... אוכל ארוחה מפסקת עם הרבה הרבה שתייה (מים), הולך לבית כנסת, אח"כ הולך לשבת באיזה פארק עם חברים עד הבוקר, חוזר ויושן עד 16:00 ואז קם לתפילת הנעילה. זהו
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר אנשיםמישה רק צריך תשומת לבתרדו ממנולא סתם הוא לא מגיב יותראתם יורדים לגמרי מהנושא!צם או לאבלי השמצות, זה עוד ינעל פה על עודף ספאם וחבלמספיק להתנצח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.