פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אני בהלם. לא לצום זה עוד יכול להתקבל, אבל להתחיל לחגוג ולהתגרות? זה משהו שלא נתפס.אולי תחזור למקום שממנו באת? תוכל לחגוג שם כמה שאתה רוצה.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים עלוב..............ביום הלויה של אבא שלך אני יבוא לנגן לך טראנס מתחת לבית כי בטח שצריך. מי אתה חושב שאתה, שאני לא ינגן לך טראנסמתחת לבית שלך ביום ההלויה של אבא שלך. כל המשפחה שלך עושה כזה סיפור שאבא שלך מת. אפשר לחשוב שזה ישנה משהו.אז בוא ננגן מתחת לבית שלך טראנס ביום ההלויה של אבא שלך. אחרת........טוב הבנת את הפואנטה.ידוע לי שמה שרשמתי היה רדוד, אבל פשוט החזרתי לך באותו מטבע. הכל בהדדיות.'תה יודע, You really should get out more often, באמת בלי כוונה לפגוע.אני בהלם. לא לצום זה עוד יכול להתקבל, אבל להתחיל לחגוג ולהתגרות? זה משהו שלא נתפס.אולי תחזור למקום שממנו באת? תוכל לחגוג שם כמה שאתה רוצה. מסתבר שזה נתפס בעיני הרבה אנשים, זה מה אנחנו שווים כעם. אגב, אני במקומך הייתי נזהר עם ההערות, פה אתה אומר מילה אחת לא פוליטקלי קורקט, וישר מתנפל עליך כל הפורום כגזען.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים 'תה יודע, You really should get out more often, באמת בלי כוונה לפגוע. בתור אומן טראנס ישראלי ובתור DJ תאמין לי שאני רואה את ה" OUT " קצת יותר ממך. בלי כוונה לפגוע....
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים בסופו של דבר הדיון הדרדר לחילופי האשמות משני צדי המחנה באדיבותמישה הנחמד והבוגר וכל משהגיב לשטיות שלו גם הראה בגרות מאוד גדולה.מה אתם בכלל מגיבים? הרי זה שטויות אז תנו לו לדבר שטויות, עכשיו מתדייניםעל זה חצי מהפוסט מה מישה אמר ואיזה רע וקטן הוא..עזבו וזהו.צום קל לכולם..
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אני אישית שותה רק מים לא מפעיל מחשב\טלוויזיה וכו' רק אור מדליקים בד"כגמר חתימה טובה
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים צם כן, שותה כן, מדליק מחשב ומנגב ת'תחת עם נייר טואלט מגליל ולא מחתיכות שהוכנו מראש...ולצום זה לא לאכול, הכנסת נוזלים לגוף איננה נחשבת כשבירת צום... ובמקרה שלי (הזעת יתר), אני חייב לשתות.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים לא אוכל, לא שותה, לא מדליק אור, לא מחשב, לא טלוויזיה, מכין נייר טואלט חתוך מראשולא אני לא דתי...שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים ככה נהוג... וחוץ מזה, לצום זה איכותי בשביל הגוף ולא בשביל הדת... זה איכותי "לטהר" את הקיבה פעם אחת בשנה וטוב שיש יום כזה יום שמדרבן אותי לעשות כך (למרות שעם האוכל היחידה, ניתן לומר שאני צם כמעט כל יום).
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים וחוץ מזה, לצום זה איכותי בשביל הגוף ולא בשביל הדת...אם היו אוכלים ארוחה קלה או לפחות ארוחה רגילה ולא ארוחה כדי לסתום את הקיבה לפני תחילת הצום, אז זה היה נחשב בריאותי
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים טיפש מי שעושה זאת... אתה אוכל נורמלי, הולך לישון ומנסה להתאפק איזה 11 שעות לאחר שאתה מתעורר. (ממש ממש לא קשה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.