פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אם אני לא טועה היה סקר כזה גם שנה שעברה והוא הדרדר לדיון לא משהו : טוב הזדמנות לראות אם הקהילה התבגרה קצת מאז בכל מקרה אני לא צם פעם יחידה שצמתי בחיים שלי זה היה מתוך ניסיון לראות אם אני יכול ובלי שום קשר לדת
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים צם במלוא מובן המילה. ואני אומר זאת מכיוון שיש לי חבר (חחח כל החברים שלי לא ממש שמים על הדת...), שהוא צם, אבל שותה מדי פעם כוס מים. התירוץ שלו הוא שעם מים זה מותר ;D , לפחות אם זה רק כוס/שתיים. כמובן שהוא עושה את זה עם משחקי רשת, סרטים ב-DVD ועוד כמה דברים להפיג את השיעמום... בכל אופן, אני צם צום מלא (כולל אי הדלקת חשמל, אי נסיעת בכל כלי רכב שהוא, תפילה בבית הכנסת ושינה ארוכהההההההה : ).
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים לא מאמין-לא צם. ;D לא נוגע במחשב, לא נוסע על האופניים, אבל בשום אופן לא צם- כשאני לא אוכל 7-8 שעות אז מופרש אצלי איזה כימיקל ששורף את הפיוזים וממש אבל ממש לא נעים להיות לידי (חזרתי מהחטיבה אחרי 8 שעות של חוסר אכילה ושברתי משקפיים של ארמאני שעולות 2400 ש"ח ( )
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר אה ד"אאני גם לא רואה טלויזיה לא משחק במחשב וכדולא אני לא דתיסתם מסורת, אתם יודעיםרק שלא יתדרדר הסקר הזה...
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אני צם, בין הרגע שלוקח לי לסיים ללעוס את הסטייק חזיר העצבני וללגום את השוקו הנחמד שלי ;D
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אני צם, בין הרגע שלוקח לי לסיים ללעוס את הסטייק חזיר העצבני וללגום את השוקו הנחמד שלי ;Dכל צום יש סקר כזה, וכל סקר מישה מראה לנו עד כמה הוא גבר.Misha, You are 15 years old, Grow up allready!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.