עבור לתוכן

לוח אם ו- ivory.

Featured Replies

פורסם

תמיד יהיה מישהו שלא עושה את זה. ואם כולם יעשו את זה, אז כן, אני אפתח

חנות משלי, כי זה יהיה אחלה דרך לגרום לאנשים לקנות דווקא ממני.

מחשבים כמו של HP ו-DELL וכאלה הם מחשבים שארגונים קונים, ושם זה עולם

חוקים אחר לגמרי, אבל למחשבים ביתיים שגם ככה נקנים מחלקים ומורכבים,

אפילו אם ההרכבה היא בחנות, אני לא הייתי קונה מחברה ששמה מדבקות כאלה.

ובכן, אתה רואה אותי עומד בתור ב-KSP מחכה לקנות מחשב מהם? כי אני לא.

פורסם

אני אפתח חנות משלי, כי זה יהיה אחלה דרך לגרום לאנשים לקנות דווקא ממני.

אתה תפשוט רגל אחרי 30 שניות , דוכן של טוטו ולוטו עושה יותר כסף .

פורסם

חיון מחשבים שמים מדבקה על צורבים וחלקים שמגיעים מורכבים מראש ושאין לך שום סיבה לפתוח אותם

מחשב לעומת זאת יש סיבה לפתוח כמו למשל לנקות אבק ולשדרג משהו.

אם תפתח חנות מחשבים (ואני מאוד מקווה שלא) ותשים מדבקות אתה תראה שתפסיד כסף על הרכבה כי אנשים שיודעים להרכיב פשוט יזמינו מחשב בחלקים בלי הרכבה.

ובכל מקרה , אם על רכיב אין נזק פיסי היבואן לא יעשה לך שום בעיה

פורסם

טל קורקוס היקר - מה שאני לא מבין זה איך אתה עדיין לא מליונר :yelclap:

מדהים, גאוני - מה שנקרא: "איך לא חשבו על זה קודם"

תחי המדבקה! יחי המחיקון! קדימה קומוניזם!

פורסם

תכלס זה ממילא לא משנה דקה אחרי שאתה יוצא מאייבורי וק.ס.פי " האחריות " היא בגדר המלצה בלבד אני קניתי כונן קשיח ב KSP הוא ישב יותר מחודש במעבדה ולא הביאו לי חדש סתם שיקרו אותי בסוף שצעקתי בסניף קיבלתי אחד חדש ניסו לרמות אותי הביאו לי כונן קשיח באריזה פלסטיק שאני אחשוב שזה חדש , הסתכלתי על הטכנאי הוא היה " לחוץ " בלשון המעטה ישר בדקתי אני לא סומך עליהם בשיט , זה היה כונן קשיח של מעבדה פינים עקומים IDE מלא שריטות עליו ומלא בד סקטורים " תיקח את זה זה מה יש " , מה שאני בא להגיד מה ממילא באף חנות היום " אחריות " זה חארטה זה לא כל כך משנה , עדיף לקנות ישר מהיבואן ואני מכיר כאלה שבאמת עושים את זה בקומבינות , לפני כמה ימים הייתי שם מישהו לקח " מסך LCD LG " דקה איך הוא יצא הסוכן מכירות אמר לו " פתחת אין מה לעשות " מה פתחת ? האריזה סגורה הוא מראה לו ואז אחרי שעה נו טוב ועושה פרצוף עצבני הוא רצה להחליף למסך אחר , זה לקנות על קרן הצבי שונא מקומות כאלה , קונים "זול " ואם אין בעיות " סבבה " אם יש אכלת אותה זה הימור , בגלל זה ב KSP ואייבורי אני קונה דברים זולים כמו מאווררים , צורבים , משהו שלא עולה מעל 150 שקל דברים ממש בסיסיים , עוד דוגמא : קניתי כרטיס מסך ATX והייתי צריך LOW PROFILE איך שבאתי להחליף יום למחרת הסוכן מכירות הסתכל עלי " אתה עושה לי בעיות " עשה פרצוף זועף הסתכל על הכרטיס 100 פעם חיפש בכוח בעיה יצאה לי הנשמה עד שקיבלתי ממנו זיכוי ממש סיוט , אני בניתי למשהי מחשב היא באה אלי במשך 3 שנים לפרמט 4 פעמים ( יש לה ילדים קטנים * ) שכנה שלה צחקה " הוא דפק אותך באייבורי קניתי זול " היא במעבדה שם כל שני וחמישי מקללת את הרגע אבל שהיא נזכרת שהכול חינם וזול הדמעות נמחקות אלה הלקוחות בעיקרון של החברות הזולות דיי פרימיטיבים .

המלצה חשובה : שאתם קונים שם חלק תבדקו אותו מיליון פעם ! , וגם אם אתם מקבלים חלק באחריות , אם זה מסך תבקשו לפתוח אם זה נייד גם בקיצור אם לא סומכים על מקום למה לקנות משם ? אנשים מזוכיסטים

פורסם

קורקוס אנחנו נראים לך אנשים מודאגים שצריכים להעביר בנצמרק בחנות מחשבים לכל חלק שאנחנו קונים ?

קונים מלכתחילה בחנות אמינה איכותית ובעלת שירות לקוחות טוב גם לאחר הקניה ולא צריכים להתעסק עם מדבקות או טכנאים רמאים

פורסם

לצערי אין בתחום הזה " אמינות " הרוב שקרנים ורמאים וזה עצוב , אם היה אפשר לקנות ישירות מהיבואן זה היה מעולה הבעיה שהם לא רוצים להתעסק עם לקוחות סופיים לא רוצים כאב ראש , הם מעדיפים לעבוד מול חנויות בלי כאב ראש , בגדול גם KSP יבואן אבל הוא מוכר ישירות ללקוח סופי אז היחס שלו נהיה אשפה , גם עסק שפושט רגל ובעל החנות שולח את הלקוח ליבואן היבואן מתייחס ללקוח הפרטי / סופי כמו שיט , יש חנות כמו זיג זג מחשבים אנשים נחמדים הבעיה שהם יקרנים ואין שם מלאי הרבה פריטים וירטואלים לא במלאי , אי אפשר להתאגד ולעשות ייבוא ? זה כל כך מסובך ? חסר טכנאים בארץ ? אפשר לעשות ייבוא פרטי לא צריך את KSP

פורסם

"העולם על פי קורקוס" - בפרק הבא: איך חברות הביטוח דופקות אתכם ואיך אפשר לפתור את העניין בעזרת מדבקה

היו עימנו!

פורסם

פותח הדיון כבר קיבל את התשובה שלו והדיון כבר מוצה. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים