פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח)אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אתה לא צריך כלום, תצום אם אתה מרגיש שאתה רוצה...אני צם כל שנה, לא בגלל הדת, בשבילי...
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים LOL איזה באסה... יומולדת בכיפור ;D אני צם כל שנה [ כן, בגלל הדת (אגב, לא הבנתי את התשובה של נרגילוס. מה זה מועיל לעצמך שאתה צם, אם לא הרגשה טובה שנהגת ככתוב בתורה? לא הבנתי את זה...) ], אבל כל אחד ומעשיו. ד"א... מזל טוב!!!
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים חחח, אתה צם בכיפור ?פששש באיזו גישה יפה הוא בא .אני בטוח שמנהלים אחרים היו רוצים לנעול\נועלים את הת'רד .*לא נושא לדיון - לא לדון על זהבבקשה*
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אז אני חושב שזה יהיה חסר טאקט לחלוטין לשלוח לך עוגה ליומולדת? נכון? ;D :lol: :biggthumpup:
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים פששש באיזו גישה יפה הוא בא .אני בטוח שמנהלים אחרים היו רוצים לנעול\נועלים את הת'רד .*לא נושא לדיון - לא לדון על זהבבקשה*אני מודע לבעיה, ומנסה לפתור אותה.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים לחלק מהאנשים זה מפריע...שמתי לב שלחלק גדול מהאנשים בפורום לא אוהבים/קשורים לדת ( לא שופט אף אחד, גם אני לא מת עליה) וקצת קשה להבין את הזיקה של אנשים אחרים ליהדות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.