עבור לתוכן

X200 נגד נטבוקים חזקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עד כמה X200 באמת יהיה לי יותר חזק מנטבוקים חזקים כמו UL20A או Dell 11Z או HP DV2אפילו 1201N?

השלושה האחרונים קורצים לי בגלל ה-HDMI.

אני מחפש מחשב שרוב היום ישמש ל-POWERPOINT וגלישה באינטרנט, יצטרך להחזיק Sketchup ולעתים רחוקןת פוטושופ, וחייב להיות קל וקטן.

תודה רבה,

רון[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 14:22:26

שכחתי משהו לגבי תקציב - הם די דומים מבחינתי כי יש לי מי שיביא לי את הלנובו מארה"ב.
פורסם

CULV SU7300 הוא חזק למדי, מעבד C2D עדכני יהיה חזק בכ 50% ויותר מזה (שזה די משמעותי!, בייחוד אם יהיה שימוש יותר מאסיבי בפוטושופ)

אבל אם רוב הזמן אתה בSKETCHUP ו POWERPOINT אז תוכל להסתפק ב מעבד CULV.

ממעבדי אטום תתרחק כמו מאש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה הזריזה. הייתי צריך קצת לפרש ולקשר בין הדגמים למעבדים אבל ככה לומדים :-)

מה לגבי ה-HP וה-Dell מבחינת כח העיבוד? הם השניים שנותרו עם HDMI.

פורסם

ה-UL20A הוא עם מעבד CULV, (סה"כ מדובר במחשב די מוצלח - ויש לו "אבא" יותר יקר UL30 שאפילו מעט יותר מתקדם).

ה DELL לדעתי פחות מוצלח מהאסוס.

את ה HP אני לא מכיר בכלל.

שים לב שיש כל מיני דגמים של מעבדי CULV, אל תתפש ותקח אך ורק SU7300 (ומעלה, מתי שיצאו), השאר חלשים מדי לטעמי ובכלל לא הייתי ממליץ עליהם.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ה-HP הוא מבוסס על

AMD Athlon Neo (1.6 GHz)

פורסם

אין לי נסיון עם ה NEO X2, אך שמעתי שהוא השתפר משמעותית מה NEO הראשון (שהיה די נחות) ואמור לתת פייט טוב, בנצמרקים יבשים נדמה לי מציגים אפילו קצת יותר ביצועים מאשר ה SU7300.

דע לך שיש גם דגם עם CULV, אני מניח שיעלה יותר (לאו דווקא מוצדק, אבל אני מציין עובדה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים