פורסם 2010 בינואר 1315 שנים קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP.הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר.אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.)עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58.יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים.אשמח לקבל תשובה,כי זה פשוט משגע אותי.
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים שלום rankoהאם ניסית לבצע איפוס (hard reset) לראוטר?במידה ולא, בצע איפוס והגדר את הראוטר מחדש.במידה וכן, ככל הנראה ישנה בעיה בראוטר.צור קשר עם תמיכת פיקוק (יבואן אדימקס) בטלפון 09-7601346המשך גלישה מהנהלוטם, בזק בינלאומי
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר שלום לוטםלפני כמה ימים שאתרים לא עלו לי אז הוצאתי אותו מחשמל והחזרתי מספר פעמים ואז הוא התפאס לבד וכול הגדרות נמחקו.אין לי גם הרבה הגדרות ברוטאר מכיון שאני גולש בחיבור ללא חיגן MPLS .אז הגדרתי אותו שוב,ועדיין יש את אותו בעיה.התקשרתי ל"פיקוק" היבואן של אדימקס,והם טוענים שהבעיה לא ברוטאר אלה אצל חברת הכבלים(הם הספקים שלי),למרות שהסברתי להם שבלי הרוטאר אני גולש מעולה,הם עדיין טוענים שזה מהכבלים.שמעתי פעם שאפשר לסדר תבעיה הזאת על ידי הקטנת המידע שעובר לראוטר האלחוטי.
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים נסה לעשות את זה:בהגדרות של הראוטר שלך גש ל- WAN ומשם ל- Dynamic IPתלחץ על Clone Mac adressאחרכך תבחר ב-.Use the following IP address תזין שם את כתובות ה- DNS של הספקית שלך.לאחר מכן תאשר את ההגדרות.
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר מה היאכתובות ה- DNS של הספקית שלי.?הספק שלי הוא נטויזין,והתשתית זה הוט.אז מה לרשום בDNS.?
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים לך בנתב ל- Status ואז ל- Internet Connectionהנתון הזה, יופיע לך שם.אם זה לא יעזור. נסה לעשות איפוס מלא לראוטר, כפי שיעצו לך. ניתוק וחיבור הראוטר מהחשמל לא מאפס את ההגדרות.יש לך שם אפשרות כזו בנתב: Restore to Factory Default או אם אני לא טועה, לחיצה ארוכה יותר מ- 10 שניות על כפתור ה- Reset (לא סגור על זה, תקרא את המדריך)
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר הוספתי תמונה,כמו שהסברת לי נכנסתי להגדרות של הראוטר,ויש שם שתי כתובות למטה,את מה לבחור?primary dnssecondary dnsהוספתי תמונה של זה,ותודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2010 בשעה 00:31:10והוספתי עוד תמונה,איפה להוסיף את הכתובות של הDNS?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים בעיה ידועה בראור של אדימקסתגדיר שם: use the following ip addressואתה רושם שני כתובות DNS של הספק שלךשומר וגם רצוי שתבדוק כמה מוגדר MTU בראוטרבד"כ עם זה MPLS צריך להיות על 1500..ואם לא עוזר תוריד ל1400
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ranko ,ב- DNS1 תזין את הכתובת הראשונה וב- DNS2 את השניהאל תשכח ללחוץ על Clone Mac Address
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר הבנתי אני יעשה את זה,ובקשר לשורה של TTL להשאיר אותה במצב של disable ?use the following ip address ולסמן את זה?והאם יש צורך לשנות תMTU ל1500 או 1400,אם אני ישנה זה יוריד לי את מהירות הגלישה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר עדכון!!!עשיתי את זה:DNS1 DNS2 Clone Mac Address והתוצאה היא שאחרי זה לא הייה אינטרנט בכלל,אז חזרתי להגדרות הישנות .אז מחקתי את מה שרשמתי בDNS1-2 וביטלתי את מה שרשמתי בClone Mac Address ואז חזר האינרטנט.אבל כאשר אני נכנס שוב בהגדרות של הראוטר ל- WAN ומשם ל- Dynamic IPול dns 1 ו2,אני עדיין רואה את הכתובות שרשמתי למרות שאני מוחקן אותן זה עדיין חוזר,אבל בClone Mac Address זה נשאר מחוק(00000000)ואינטרנט כרגע עולה.אשמח לדעת מהיכן אני משנה או בודק את הmtu?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים דבר ראשון לא בטוח שזה DNSים מה שתעשה תנסה להיכנס לאתר עם כתובת IP. הIP של וואלה הוא: 192.118.82.140 תבדוק 2 דברים. 1 תבדוק אם אתה מצליח להיכנס לאתר. 2 אם אתה לא מצליח להיכנס לאתר תבדוק פינג לIP הנ"ל. אם הצלחת להיכנס לפי שלב 1 תפעל ככה: תגדיר DNS בכרטיס רשת שלך. אחרי שעדכנת את הDNSים תעשה את הכרטיס רשת Disable ואז Enable וזהו . אם לא סימן שבדקת פינג ומהי התוצאה שלך ? מצליח לשלוח פינג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.