עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב חדש , תקציב 8,000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי תקשיבו כולם , קודם כל... זה לא מחשב של "אבא ואמא" אלא מחשב נטו שלי , זה מחשב שאני משלם אותו מכספי הפרטי מבלי להיות תלוי באף אחד , דבר שני , אני לא ילד , וברצוני לקנות מחשב כזה בשביל לחסוך מעצמי כאבי ראש מיותרים למשך השנים הקרובות , זה הכל.

אלה החישובים שלי , דבר שלישי , כמו שכבר פירטתי קודם , אין צורך במסך וגם לא בספק כוח כי יש לי ספק וגם מסך חדישים.

דבר רביעי , אני מעדיף שתשתמשו בחלקים כמה שיותר אמינים של חברות מוכרות , למשל , אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה של חברת ג'יגהבייט כי גם הלוח אם הולך להיות מאותה החברה כך שתהיה התאמה מלאה בלי שום בעיה בין הלוח והכרטיס, בכל אופן.. לגבי המארז כמו שכבר אמרתי , אני רוצה לשים מארז MOZART TX

זה שהוא ענק זה לא כזה מפריע לי כמו שמפריע לי שמארז לא מתוכנן כמו שצריך , ממה שראיתי , זה המארז שמתוכנן בצורה הכי טובה , אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי על מארזים אחרים במידה ואתם מכירים מארזים שמתוכננים פחות או יותר באותה הרמה של ה-MOZART , אני תמיד פתוח להצעות , בשביל זה באתי לפה ולא ישר הלכתי לחנות, לקנות זה לא בעיה , אני רוצה להיות בטוח לגבי מה אני הולך לקנות , וזו הסיבה שקודם החלטתי לבוא לכאן, תודה על העזרה בכל אופן.

פורסם

מפרט בהחלט מופרז אבל עדיין בגבול הסביר לדרישות ולשימושים שציינת תוך דגש על איכות, ביצועים, שקט וקירור בלי להתפרע לגמרי.

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1452

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H57M-USB3 ₪729

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK ₪488

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD5850 1GB GDDR5 - GV-R585D5-1GD-B - RETAIL ₪1598

צורב DVD:

[..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪139

מארז:

[..] ANTEC P183 w/o PSU ₪715

קרור למעבד:

[..] NOCTUA NH-D14 FOR INTEL&AMD S1156/1366/AM2+/AM3 ₪348

קרור למארז:

[..] NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm ₪85

כמות:3

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪232

דיסק קשיח 2:

SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500541AS ₪589

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪7007

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אפשר בהחלט לחסוך כאן - למשל, מפרט I5-750 + P55 + 1T + 4G-RAM+MUGEN יהיה זול בהרבה ויתן ביצועים כמעט זהים.

אנסה להרחיב בהמשך.

* ה-500G למערכת הפעלה, תוכנות, משחקים ועבודה. אפשר בהחלט לקחת SMASUNG F3 1T במקום.

* ה-1.5T לאחסון תכני מדיה, HD וגיבויים.

* לגיימר מזדמן על FHD אין כל הצדקה שבעולם לקחת יותר מ-HD5850 וגם זה בקושי.

* שמתי 8G זיכרון רק בהנחה שתריץ הרבה אפליקציות כבדות במקביל על מערכת 64BIT. אחרת גם 4G מעל ומעבר.

* אפשר לקחת I7-920 + X58 + 6GB במחיר די דומה אבל תוותר על ה-TURBO BOOST, עם פחות זיכרון וללא USB3 (מיותר לדעתי).

מבחינת ביצועים הוא לא יותר טוב - רק עדיף ב-OC במידת מה.

* תהיה "התאמה" בין הכרטיס ללוח בלי כל קשר לחברה המייצרת אותו.

עדיין, GB באופן עקבי מייצרת כרטיסי מסך קרירים, חסכוניים ויציבים במיוחד לאחרונה ועבורך יכול להיות שתוספת המחיר כדאית.

* ה-P183 הוא אחד המארזים היחידים שמשלב בין איכות בניה, יכולת קירור, תכנון ורמת שקט גבוהה - במחיר שפוי וגודל סביר.

* שלושת המאווררים הנוספים באים להחליף את הקיימים - דוחפים יותר אוויר וברמת שקט עדיפה לאורך זמן.

ככל הנראה תוכל לחבר אותם ללוח האם ולשלוט בהם דרך SPEEDFAN (צריך לוודא זאת).

* ללא OC רציני הקירור למעבד מופרז לחלוטין ויש חלופות רבות וטובות ב~200 ש"ח.

פורסם

אלה החישובים שלי , דבר שלישי , כמו שכבר פירטתי קודם , אין צורך במסך וגם לא בספק כוח כי יש לי ספק וגם מסך חדישים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים