עבור לתוכן

מסך לגיימינג ועבודות משרדיות - 1K~

Featured Replies

פורסם

המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג.

התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי.

גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב.

אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו.

תודה רבה וערב טוב,

אבירן.

פורסם

אפשר כבר למצוא מסכי 24" ב~1K עם חריגה קטנה אולי. יותר גדולים מזה לא תמצא. תבדוק במלאי של החנויות שאתה מעוניין לקנות בהן. ברמת מחיר זו כל המסכים די אותו דבר.

פורסם

CHIMEI 24EH מאופיס דיפו, מסך מצויין במחיר מצחיק.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם. בהחלט לא ציפיתי לקבל מעבר ל24".

יתכן ואקבל הבדל משמעותי באיכות בין מסך 24" ל22" בסכומים של עד 1K?

פורסם

קשה לי להאמין.

פורסם

הבדלים יהיו רק בצבעים וזה משהו שניתן לסדר (רוב המסכים מגיעים לא מכוילים), ה CHIMEI מגיע מכויל בצורה טובה יחסית. גם אם קנית מסך לא מכויל יש הרבה תוכנות שעוזרות לסדר את הצבעים, בהירות ויחס שחור/לבן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אז ניגשתי לאופיס דיפו לראות את הCHIMEI המדובר. מה אני אגיד לכם, זוועה...

הכתב נראה לא ברור ובכללי לעומת המסכים שעמדו ליידו התמונה שלו נראית ממש לא מלהיבה.

הנה כמה מסכים שראיתי שם שנראו לי פחות או יותר בסדר (עברו כמה ימים ואני לא כל כך זוכר מי יותר ומי פחות):

SAMSUNG 2433WL

PHILIPS 231E1SB

SAMSUNG P2250

BENQ E2200HD - המסך שנראה הכי ברור, חד ונוח לעין, אך הצבעים שלו דהויים משהו...

אז ככה, התקציב הועלה לעד 1300 ש"ח והדרישה היא למסך 22-24 (עם שאיפה ממש גדולה ל24) שיהיה ברור, נוח לעבודה ממושכת ובעל צבעים חיים יחסית.

אשמח לקבל המצלות מהמלאי של אופיס דיפו, KSP או אייבורי.

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

ברוב המקרים הם מציגים ברזולוציה לא טבעית לכן בחלק מהמסכים רואים מאוד טוב ובחלק מאוד רע. המסך של CHIMEI יתן את אותה תמונה כמו המסכים של שאר החברות.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שמבדיקה שערכתי בחנות, על גבי ה"פתקיות" המוצמדות למסכים, לכל המוצגים שם הייתה רזולוציה טבעית זהה והתוכן המוצג, הוצג מאותו מקור. איך זה מסביר את הפערים העצומים בחדות והצבעים?

פורסם

קשה לי להאמין שכל המסכים שהם מציגים הם FHD, אם אני זוכר נכון יש להם שם גם מסכים שהם 16:10 ולא 16:9. בכל מקרה לפי כל מה שכתוב על המסך הזה הרשת ולפי מה שאנשים בפורום אמרו עליו הוא לא נופל מאף אחד מהמסכים שניתן לקנות במחירים דומים. בכללי ההבדלים בין מסכי ה TN כל כך קטנים שזה לא כל כך חשוב איזה מהם קונים.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לכל המסכים אליהם התייחסתי, ולא לכל המסכים שהם מציגים שם.

בכל אופן, איזה אופציות הכי איכותיות עומדות בפני עד 1.3K?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, צריך לסגור עניין.

מסך 24 לגיימינג ועבודה משרדית. מסך שלא יענה את העיניים בעבודה משרדית ממושכת (אינטרנט וכו') ויהיה נעים לצפיה וקריאה.

1300-1500 ש"ח - עדיפות למסכים מאייבורי/KSP/אופיס דיפו

מהן העדיפות מהאופציות העומדות בפני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים