עבור לתוכן

איך אני מבטל את החלוקה בהרד דיסק?

Featured Replies

פורסם

קניתי הרד דיסק חיצוני וכאשר אני הולך למחשב שלי אני רואה את הדבר הבא:

http://www.siz.co.il/my.php?i=dutmynly0joy.jpg

ההרד דיסק החיצוני שלי מופיע כ-2!!! הרד דיסקים.כאשר אני עושה מאפיינים על G אני רואה שבעצם יש לי 78.9 תפוסים !!! שהם בעצם אותו הרד דיסק משני

ונקרא F. ברצוני לבטל את אותה מחיצה ולראות את ההרד דיסק החיצוני כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים. האם זה אפשרי?

פורסם
  • מחבר

פירמטתי את G. את F הוא לא מאפשר לי לפרמט

פורסם

זה בגלל תוכנת ה SMARTWARE שמשמשת לגיבוי

פורסם
  • מחבר

אודי אתה יכול לפרט יותר בנושא הזה? מה זה התוכנה הזו? איך היא מאפשרת גיבוי וגיבוי של מה? הרי ההרד דיסק החיצוני עצמו הוא בשביל גיבוי של המידע שיש לי על המחשב. אז מה זה? גיבוי לגיבוי?האם אני יכול לבטל את המחיצה המשנית ולראות את ההרד דיסק החיצוני כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים?

פורסם
  • מחבר

אודי תודה על הקישור אבל את הדבר הכי חשוב לא הבנתי - האם אני יכול לבטל את החלוקה הזו ולראות את ההרד דיסק כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים?

פורסם

מן הסתם זה יהיה לך אחר כך רק כונן אחד

פורסם
  • מחבר

אודי - זו המטרה שאני רוצה להשיג. אני רוצה לראות את הרד דיסק שלי ככונן אחד שאני יכול לפרמט את כולו ולא כשני הרד דיסקים שלאחד מהם אין לי גישה אליו.

האם אתה יכול להסביר לי איך אני עושה את זה?

פורסם

How to Disable/Enable VCD with SmartWare Installed

1. Download and install the latest version of WD Smartware from the Western Digital website.

2. Once updated launch the WD Smartware software

3. Click on the Settings Tab

4. Select Set Up Drive

5. Click on the Virtual CD button on the left side of the screen.

6. On the right side of the screen, click the radial button for either Enable VCD if you want to show the VCD, or Disable VCD if you wish to hide it.

7. Click on Apply VCD Settings

8. Power cycle your drive. To do this first safely ejecting/unmount the drive in your OS. Once complete, disconnect both the power (if applicable) and data cable from the back of the drive. Wait 10 seconds, and than reconnect both cables.

9. Open My Computer (Windows XP) or Computer (Windows Vista and Windows 7), and verify that the VCD does not appear.

How to Disable/Enable VCD without SmartWare Installed

פורסם
  • מחבר

אודי שתהיה לי בריא. עד עכשיו דיברת עברית ודווקא בקטע הכי קריטי עברת לאנגלית? :kopfpatsch:

אמנם אני מבין את חלקו הגדול של מה שרשמת אבל אם תוכל לכתוב זאת בעברית אני אודה לך מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים