עבור לתוכן

חוות דעת שיש לכם על ה- Gigabyte GA-7N400-L

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D

העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים.

אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm.

שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה?

תודה באמת על העזרה.

ארז.

פורסם

מה התקציב ?

1)הלוח טוב, אבל הייתי הולך על Epox 8RDA3.

2)הבדל של 200 Mhz בזיכרונות, 9600 NP לא שווה אתה הכסף, הוא יתן ביצויים טובים, הוא יותר חלש מ9500 NP.

פורסם

מה התקציב ?

2)הבדל של 200 Mhz בזיכרונות, 9600 NP לא שווה אתה הכסף, הוא יתן ביצויים טובים, הוא יותר חלש מ9500 NP.

אני חולק על דעתך

ה 9600 הוא כרטיס חלש ! בעוד שה9600 פרו הוא חזק .

ולכן שווה כל שקל .

לא ממליץ בכלל לקחת 9600 רגיל (או לייט או פרו לייט )

פורסם

עופר, הוא אמר שהוא לא היה הולך על 9600NP, לא על 9600P..

ה-9600NP גם יותר חלש בליבה שלו לא? (בניגוד ל-9600P Lite שחלש רק בזכרונות).

בכל מקרה, ה-9600P עם מהירות 400 ליבה ו-600 זכרונות הוא הכרטיס המשתלם ביותר כיום לשוק הבינוני.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה קודם כל.

יש רק משהו אחד קטן ש-biodome אמר,

בכל מקרה, ה-9600P עם מהירות 400 ליבה ו-600 זכרונות הוא הכרטיס המשתלם ביותר כיום לשוק הבינוני.

אני הולך להוציא כמעט 900 ש"ח על כרטיס, בהיררכיה הטכנולוגית כיום, מעליו יש את ה-9800, אני דווקא הייתי אומר שה-9600PRO דווקא לשוק הגבוה. -אבל שוב, זו עניות דעתי בתור מישהו שקצת קרא מסביב ועומד לקנות מחשב :)

אני עובד בספק אינטרנט כמנהל שיווק ודווקא ששאלתי את המהנדסים שלנו לגבי ה Epox הם דווקא אמרו לי שלא כדאי לי ללכת עליו, יש סיבה?

אם לא ציינתי אני קונה AMD.

בברכת גמר חתימה טובה,

ארז

פורסם

הEPOX יתן לך ביצועים עדיפים על ה גיגהבייט אבל שניהם כעיקרון כמעט שווים(אני הייתי הולך על הEPOX) ואת הדברים שלהם על הלוח של EPOX הם מבססים על ? הלוח של EPOX יותר טוב.

ותגדיל את התקציב לכרטיס מסך ל1100שקל כדי לקנות 9600פרו

פורסם
  • מחבר

Stinger, מצאתי כאן http://zap.compu21.co.il/?f_prodid=1217 את המחיר של 837 ש"ח, טוב לא?

אני יודע שג'יגהבייט נותנים 3 שנים אחריות, האם גם אפוקס?

הטכנולוגיה של dual DDR באמת נצרך למשחקים כבדים?

ארז

פורסם

יש רק משהו אחד קטן ש-biodome אמר, אני הולך להוציא כמעט 900 ש"ח על כרטיס, בהיררכיה הטכנולוגית כיום, מעליו יש את ה-9800, אני דווקא הייתי אומר שה-9600PRO דווקא לשוק הגבוה. -אבל שוב, זו עניות דעתי בתור מישהו שקצת קרא מסביב ועומד לקנות מחשב :)

בברכת גמר חתימה טובה,

ארז

900 ש"ח על כרטיס מסך אינו סכום גבוה כל כך כאשר יש לך בקטגוריה הזו כרטיסים אשר עולים 5,000 ש"ח (כרטיס אחד, אבל למה להיות קטנוניים... ;))

בקשר ללוח אם, הלוח של EPOX הינו לוח מצויין אך אל תשכחו גם את ה-ABIT NF7 אשר עולה בערך אותו הדבר. באינטרנט משוטטת רק ביקורת אחת של ה-GIGABYTE (http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=03boardnforce20leadtek0nf2400ut0405) לכן הייתי לוקח אותה בערבון מוגבל, בעוד הלוחות של EPOX ו-ABIT נבדקו אינספור פעמים.

פורסם

Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ]

הייתי הולך על זה, אני מקווה שהוא יצא מהמכס בקרוב

פורסם

הגיהבייט הוא NForce 2 Ultra שתומך בבאס 400 מה שה-Epox 8rda+ לא עושה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני רק אבדוק בכמה וכמה אתרים על ה-8RDA ונראה לי שאני אלך עליו, וגם חמש מאות ומשהו זה פסדר בשבילי.

אז ככה:

Epox 8RDA

AMD 2500+

ATI Radeon 9600Pro

Maxtor 80 GB

samsung 256*2

וזהו, את השאר:

Asus 50x

Ricoh 24x12x8

אני אקח מהמחשב הישן ואתן אותו לחברה שלי ;D

למרות שאני אתגעגע אליו, שירת אותי מצויין. :'(

פורסם

Stinger, מצאתי כאן http://zap.compu21.co.il/?f_prodid=1217 את המחיר של 837 ש"ח, טוב לא?

כרגיל, ישראלים מרמים אותך..

לפי המחיר זהו כרטיס Pro Lite, עם זכרונות במהירות 400 מ"ה.

הוא יתן ביצועים נמוכים משמעותית מכרטיסי 9600P רגילים.

המחיר לכרטיס 9600P של החברה הזאת עומד על סביבות ה-1070 ש"ח.

יש לך כרטיס 9600P של Sapphire ב-1000 ש"ח, זה המחיר הכי נורמלי שאני מכיר לצ'יפ הזה.

וכן תתפלא אבל זה עדיין נחשב כרטיס בינוני בלבד, יש משחקים שעוד שנה הוא כבר יתקשה להריץ כמו שצריך.

לא שהייתי מחשיב את הכרטיס של Gainward שעולה 5000 ש"ח בקטוגריה בתור ה-High-End, אבל יש כרטיסים גם מעל ה-3000 ש"ח.. לא שמישהו צריך היום יותר מ-R9800 NP..

פורסם

8rda+ rev 2.1

תבדוק שזה זה!

פורסם
  • מחבר

מ-Tom's:

The Epox board is already based on the nForce2 Ultra 400 and produced a good set of results in our test. The overall picture is spoilt slightly, however, by the board's inability to complete two parts of the SPECviewperf benchmark: during the 3D Studio Max and the Data Explorer benchmarks, 8RDA3+ crashes out, failing dismally. It is therefore all the more surprising that it completes all the other benchmarks without any hitches, and that not even reducing the memory timing or using a different graphic driver made things any better. Irrespective of this, we did manage to run our memory modules from Corsair and TwinMOS at full whack (5-2-2, CL2).

הכי מבעס, אחרי שכבר שמעתי ביקורות טובים מכם פה, ואני קורא את זה פה http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030523/nforce2_11boards-02.html

יש מצב שאולי תתנו לי לוח שמספק גםציוד נלווה ברמה (כמו באיפוקס) וגם נותן ביצועים מצויינים במחירים כמו הלוח הזה?

ארז

פורסם

את ה EPOX 8RDA+ VER 2.1 !

לא את 8RDA3+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים