עבור לתוכן

מאוורר של הכרטיס מסך עובד בכל הכוח כל הזמן-gigabyte hd4850 zalman

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן.

המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק!

יש לי מס' שאלות:

א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת?

ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים?

ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר.

ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס הספציפי הזה?

אשמח לשמוע עוד רעיונות/הצעות כי אני פשוט אובד עצות!

תודה מראש

פורסם

קודם כל תבדוק טמפ' ועל איזה RPM הוא מסתובב..

יכול להיות שיש לו בעיית חימום ולכן הוא מנסה לקרר את עצמו בצורה אופטימאלית תמידית.

פורסם
  • מחבר

אין לי דרך לדעת מהירות RPM כי אין למאוור אופציה להוציא מידע כזה.. יש לו רק 2 כבלים שיוצאים ממנו ולא 3 שזה מה שצריך כדי לשדר מידע על מהירות המאוור.

הטמפ' 43 שזה מאוד נמוך, כנ"ל כל שאר המחשב- המעבד על 30 והכונן הקשיח על 37

פורסם

בכרטיסים של GIGABYTE אכן מגיע מאורר אם שני חוטים בלדבד שלא ניתן לשנות לו את ה RPM ,הייתה לי בעיה דומה ב 8800GT שלהם,יכול להיות שניתן לשנות אם מוד כולשהו ,אולי לשים איזה נגד ,תברר ליתר דיוק בפורום של מודינג ,שלי הוחלף עקב רעש שהגיע מהמייצבי מתח בזמנו ,ואחרי זה גם החלפתי קירור לACTURBOהקירור די רועש בסטוק בערך כמו הזלמן אבל שמתי את שני המאוררים לעבוד על 5 וולט וזהו שקט חבל על הזמן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים