עבור לתוכן

צריך מפרט למשחקים כבדים ב4000 שקל ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל

מחשב מיועד למשחקים כבדים

קונה רק מפנדה

איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0

כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד.

אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.

פורסם

מחשב סבבה רק תבדוק את החברת זיכרונות שיש במפרט

לגבי הקירור סטוק אני לא חושב שהוא מספק מכיוון שהוא לא שומר על טמפ' יציבה ולא עושה עבודה טובה ממליץ לך לקנות קירור בניפרד ולקחת מעבד I5 TRAY

הCM690 מארז גדול ומרווה סרקולציית אוויר מצויינת אך רועש ולעומתו יש את המתחרה שלו האנטק 300 שסרקולציית האוויר שלו שווה לCM והרעש מופחת

על איזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

מחשב סבבה רק תבדוק את החברת זיכרונות שיש במפרט

לגבי הקירור סטוק אני לא חושב שהוא מספק מכיוון שהוא לא שומר על טמפ' יציבה ולא עושה עבודה טובה ממליץ לך לקנות קירור בניפרד ולקחת מעבד I5 TRAY

הCM690 מארז גדול ומרווה סרקולציית אוויר מצויינת אך רועש ולעומתו יש את המתחרה שלו האנטק 300 שסרקולציית האוויר שלו שווה לCM והרעש מופחת

על איזה רזולוציה אתה משחק?

1680X1050

פורסם

במידה ואתה משחק על רזולוציה כזאת למשחקים כבדים ממליץ לך על ה5770

למה אתה קונה מפנדה רק כי זה יכול לצאת לך קצת יקר יותר

במידה ואתה קונה מפנדה לא יכול לחרוג מהתקציב שלך ממליץ לך לקנות בחנות אחרת שיוצא בול 4K כימעט אותו מפרט עם ה5770

פורסם
  • מחבר

במידה ואתה משחק על רזולוציה כזאת למשחקים כבדים ממליץ לך על ה5770

למה אתה קונה מפנדה רק כי זה יכול לצאת לך קצת יקר יותר

במידה ואתה קונה מפנדה לא יכול לחרוג מהתקציב שלך ממליץ לך לקנות בחנות אחרת שיוצא בול 4K כימעט אותו מפרט עם ה5770

אבא שלי יקנה רק מפנדה

תסתכל לשאלה שהוספתי על ההארדיסקים והקירור, יש לך מושג ?

פורסם

לגבי הזזת המאוורר של הCM 690 אני לא יודע איך זה ישפיע משמעותית על הרעש אבל האנטק 300 יש לי אותו עושה עבודת שקט דיי טובה

אני לא רואה סיבה לא להישאר עם הSAMSUNG מסידרת הF3 המהיר גם הסגייט ברקודה בסדר גמור

ממליץ לך שוב לקנות קירור בנפרד הנה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936&products_id=27139&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

יש למישהו קירור שנראה לו עדיף על זה עד משהו כמו 150 שקל ?

שיהיה שקט כשהוא חלש כי אני לפעמים צריך מחשב דלוק כשאני לומד וזה מפריע, אבל כשהוא חזק לא אכפת לי, העיקר הביצועים

פורסם

יש כמה אבל אין אותם בפנדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים