עבור לתוכן

מפרט לגיימינג ועבודות כלליות למס' שנים הק&#151

Featured Replies

פורסם

המפרט ישמש את אחי הקטן (15) לגיימינג ואת שאר בני המפחה לאינטרנט ועבודות אחרות במחשב.

חשוב לנו שהמחשב יהיה מרכיבים איכותיים ולא יזדקק לשדרוג במס' שנים הקרובות.

נכון לעכשיו הכיוון הוא המפרט הבא:

73038805.png

כמו שמצויין במפרט, אין צורך בציוד היקפי כלשהו פרט למסך ואין צורך בדיסק קשיח. צורב DVD אפשר להוסיף כאופציה וירכש אפילו כחריגה מהתקציב.

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט + הצעות לשינויים.

את ההצעות יש לבסס על מבחר החלקים הקיימים ברשתות KSP ואייבורי בלבד (ואין בעיה לקנות מכל אחת מהרשתות חלק מהרכיבים, ההרכבה מתבצעת על ידי.).

תודה לעוזרים ושבוע טוב,

אבירן.

פורסם
חשוב לנו שהמחשב יהיה מרכיבים איכותיים ולא יזדקק לשדרוג במס' שנים הקרובות

לעבודות משרדיות הוא לא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב

אבל למשחקים כן, מכוון שהתחום מתפתח מאוד מהר, על פי נסיון העבר תצטרך לשדרג את כרטיס המסך אולי גם להוסיף זיכרון תוך שנה-שנתיים כדי לשחק על הגדרות גבוהות

הספק שלקחת מודולרי , אם הדבר לא חשוב לך אז קחת מסדרת ECO או S12II של seasnic

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהצורך לשדרוג לא יהיה מצד העבודות המשרדיות אלא מכיוון הגיימינג.

הכוונה שלי היא להפיק מתקציב של 5.5K את המחשב ש"יחזיק" תקופה כמה שיותר ארוכה ללא שדרוגים.

בנוגע לספק, רשמתי לי ואקח בחשבון. תודה לך.

מה בנוגע למסך? יש מומלצים יותר בתקציבו? לוח אם? זכרונות? הצעות לשינויים כלשהם?

פורסם

הרבה יותר עדיף מבחינת לוח-מעבד-זיכרון:

לאו דווקא מ-KSP

GA-770TA-UD3 + Phenom II X4 965 BE + 4GB DDR3 1600/1333Mhz

כ-2000 שקלים ועם תושבת שתחזיק יותר זמן ככל הידוע לנו.. לעומת 2300 שקלים במפרט הנ"ל

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

הקניה תתצבע ככל הנראה אך ורק מKSP ואייבורי.

בכל אופן בקשר להצעתך, אני לא מתייחס לתושבת המעבד כשיקול מהסיבה שמניסיוני בעבר, ביצועי המעבד שאני קונה מספיקים לי עד שמתחלפות לפחות 2 תושבות מהתושבת שקניתי כך שאופציית שדרוג מעבד לא רלוונטית עבורי ברוב המקרים.

לרכיבים שהצעת יש יתרונות נוספים על אלו שבמפרט שהעלאתי פרט ל300 ש"ח הפרש ותושבת המעבד?

פורסם

מה אתה מצפה מהקירור שבחרת? שקט? OC?

פורסם
  • מחבר

האמת שאת המפרט הזה אחי (שחבר גם הוא כאן באתר) הציע ואת הקירור כבר שמתי כמועמד ראשון להחלפה.

אני אחליף אותו למשהו טיפה יותר רציני ושקט. אני לא חושב שבמחשב הזה אבצע OC בעתיד. ואם אחליט שכן, קירור ממש לא יהיה מה שיגביל אותי ;)

פורסם

אין צורך. גם אתה מתכוון לעשות OC בינוני בזמן הקרוב הוא בהחלט יספיק. חוץ מזה שהוא מאוד שקט.

פורסם

בכל אופן בקשר להצעתך, אני לא מתייחס לתושבת המעבד כשיקול מהסיבה שמניסיוני בעבר, ביצועי המעבד שאני קונה מספיקים לי עד שמתחלפות לפחות 2 תושבות מהתושבת שקניתי כך שאופציית שדרוג מעבד לא רלוונטית עבורי ברוב המקרים.

יש עוד יתרונות אבל בינתיים זה לא הנקודה. מה שאני שואל זה - מה זה משנה? אפילו אם לא היה הפרש של 300 שקלים אלא המחיר היה זהה, יש יתרון של תושבת אז זה טיפשי לקחת את השילוב של אינטל, בין אם היתרון ישים בשבילך או לא.

במילים אחרות: איזה יתרון לדעתך יש לרכיבים שבחרת מלכתחילה על פני הרכיבים שאני הצעתי?

פורסם
  • מחבר

פעם הייתי חובב AMD והייתי שמח לקנות מערכות שמבוססות על המעבדים שלהם אבל הניסיון הוכיח לי שלפעמים עדיף לזרום עם העדר.

עד היום, אם אני צריך להשיג לוח אם למעבד בסוקט 478 הדבר עדיין אפשרי (קשה, אך ניתן) בזכות העובדה שמערכות אינטל היו ועדיין נמכרות בכל חור ויש הרבה מקומות שנשארו להם חלקים ישנים במלאי. לעומת זאת, ממש לא מזמן נאלצתי להשיג לוח אם לסוקט 939 שחדש יחסית ל478 ולאחר הרבה ניסיונות וחיפושים, נאלצתי לוותר.

כך שגם אם אשלם מעט יותר, וגם אם התמורה תהיה במעט פחות גבוהה, לצערי עדיף "לזרום עם העדר" כי מניסיוני זה פותר הרבה כאבי ראש עתידיים.

הספק שלקחת מודולרי , אם הדבר לא חשוב לך אז קחת מסדרת ECO או S12II של seasnic

אתה בטוח שהוא מודולרי? כי מבדיקה שערכתי מדובר בספק רגיל לחלוטין.

פורסם

הספק הזה לא מודלרי אולי הוא התכוון לסדרת הMODU82 שהיא כן מודולרית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים