פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים MusicMatch התחילו עם שירות הורדות בתשלום בסגנון של אפל (1$ לשיר 10$ לאלבום)חיפשתי באתר של אפל אם זה קשור אליהם ולא מצאתי אבל זה ידוע ש MusicMatch עובדים עם אפל בתחום ה PCאני אישית חושב שזה דבר מעולה מה אתם אומרים?
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר אני עיגלתי כלפי מעלה זה 99 סנט לשיר 9.90$ לדיסק זה אותו הדבר למקבקשר לאיכות אני לא יודע מה היא ב PC במק היא מעולה זה 128 KBPS אבל זה פורמט אחר מ MP3 שאפל טוענים שהוא יותר איכותינ.ב. זה יוצא 45 שקל לדיסק כמה זה יוצא בחנות? נראה לי עדיין שווה
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים 128 - זה עדיין איכות יותר גרועה מדיסק ומבחינים בזה !!! אבל זה בה עם תצלומי מילים ועטיפה ??
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר ניסיתי להוריד את התוכנה רק בשביל לראות אבל לצערי אני בבית של אמא שלי על מחשב ענתיקה אז זה לא מוכן לרוץ ככה שאין לי מושגאולי שמישהו יוריד את התוכנה ויספר קצת (התוכנה חינם רק לקנות מוזיקה עולה כסף)
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים 128kbit ולא משנה כמה טוענים שזה איכותיזה לא יהיה איכות מלאה עם טווח תדרים גבוה כמו בדיסק, או WAV אותו דבר...אם היו אומרים שזה 320KBit אז הייתי חושב על זה...
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר תשמע אני לא יודע כמה זה ב MP3 ה AAC למק זה 128 זה פורמט אחר שהומצא בדיוק לעניין הזה וקראתי ביקורות בזמנו שטוענות שהאיכות מעולהאתה מנסה להשוות פיל להיפופוטם בלי לדעת בכלל מה זה פיל חוץ מזה שזה גדול אפור וגר באפריקה אז זה נראה אותו הדברעריכה: לדוגמה בוא נגיד שאתה לא יודע מה זה MP3 רק WAV ומישהו אומר לך שאפשר לשים דיסק שלם על 100 מגה באיכות מעולה אתה גם תגיב אותו הדבר
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים הומצא במיוחד או לאזוהי דחיסה נוראית ולא משנה כמה טוב ויעיל זה יהיהזה עדיין לא ישמע כמו משהו בלי דחיסה וכל טווח התדריםזה לא תמונה שאפשר לדחוס בלי שתשים לב להבדלתמיד יהיה הבדל בסאונד בין 10 מגה לדקה לבין 1 מגה לדקהמה לעשות הדחיסה פוגעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.